Laptop Önerisi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Merhabalar, 

mimarlık öğrencisiyim şu anda kullandığım laptop perte çıkmak üzere haliyle yeni bir laptop almam gerekli. Önerebileceğiniz bir model falan varmı? en çoık kullandığım programlar; 3ds max, autocad, photoshop, coreldraw vs tasarım dizayn programları. kısacası çizimler çok, kasmaması lazım cihazın. Böyle önerebileceğiniz bir laptop ve indirimde vs olan bir şey vamı? uzak kaldığım için bi karara varamadım. ancak acer ve hp harici önerileriniz olursa sevinirim. fiyat max: 1500 tl

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

http://www.gold.com.tr/U197967/Samsung-Np300e5z-s01tr-Ci5-2450-4g-500g-1g-dos şu ana kadar 4 tane samsung laptopum oldu sadece bir tanesinde batarya sorunu var onun dışında bildiğin taş dediğin programları rahatlıkla kaldırır bu model.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-z570-59329039-ideapad-i5-2450m-urun7585.html

al tepe tepe kullan ekran kartı gt 540'dan da iyidir

edit: yukarıda arkdasın önerdiği pcnin ekran kartı performansı pek iyi sayılmaz

edit2: sıralama şöyle

en üstteki benim sana söylediğim kart asagı dogru performans azalır

en altta arkadasın dediği kart var

yıldızlı olan ise benim ekran kartım ve gercekten süper performans vermesede memnunum

örneği yeni cıkan dirt oyununu hersey high 4x kose yumusatmayla oynayabiliyorum

Radeon HD 5570
    Class 3
    Mobility Radeon HD 5650*************** benim kart
    Radeon HD 6550D *
    GeForce GT 220
    Radeon HD 6450 GDDR5

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 904 Toplam Mesaj: 3