Laptop Ramı Arttıracam Bılgı Lazım
-
ıı aksamlar hocalar benım bı laptop var ıyıdır hosdur ısımı gorur oole cokda dandık degıl p4 2.10 ıslemce 3 gb de ram var fakat artık yenı oyunlar falan kasmaya basladı ekran kartı paylasımlı ekran kartı sorun olmaya basladı bıde okulda dc ıye ortak paylasım olayı var orayada admın oldum aksama kadar belkı 200 kısı benım pc den verı cekıyo sımdı benım ramler bırı 1 gb dıgerı 2 gb ddr 2 667 mhz alacagımda 2 gbnın aynısı 1 ı cıkartıp takacam sızce ne kadar etkılı olur yada etkısı hızı ne olur ısletım sıstemım 64 bıt win 7 ? gorus ve onerılerınızı beklıyorm..
-
hiç bir etkisi olmaz bu kadar açık ve net söylüyorum
-
abi gerek yok mu dıyosun :S kalsın bolemi dıyosun ??
-
boşu boşuna masraf yapmış olursun...daha yüksek performasnlı çlışan bir işletim sistemi bile gözle görülür bir fark yaratabilir..
-
anladım abi o zaman salla kalsın masa ustu toplarım okul bıtınce aynen devam o zaman cok saolasın abı
-
ben bile kaldırdım attım laptopu illlalah dedim artık.topladım güzel bi kasa.450-500 usd ye canavar gibi çalışıyor.Laptop bizi bozar :) anca msne gir facebookta takıl falan filan
-
xp yükle 1 gb ram alacağına:)
-
aynen ya tasıma sorunu olmasa bende toplayacamda masa ustu nese az kaldı hazıranda toplaryacam bı tane guzelınden
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------
xp yükle 1 gb ram alacağına:)
-----------------------------Hacı benınm pc nın xp ye karsı alerjısı var :D yuklendıkten 1 hafta sonra mavı ekran hatası vermeye baslıyo ve ınan 7 demıyorum he vistadan daha cok kasıyo xp :D
-
hocam o ramin arkadaşların dediği gibi bi etkisi olmaz. ama senden dosya çektiklerini düşünürsek, senin makina inanılmaz yavaşlıyo demektir. senin esas sorunun eğer buysa, server 2003 falan yükle. bu problemini büyük ölçüde halleder. ama oyunlar konusunda sıkıntın biraz daha artar onuda belirteyim
-
anladım kardesım farkettım dun bayaa danıstım vazgectım almaktan