Laptop Reset Problemi - HP -
-
Hp marka laptopu söktm fanını temizledim, krem olmadığı için azcık saç kurutma makinesiyle kremi ısıttım sonra fanı taktım. işlemci üzerindeki vidalar yaylı olduğu için yeterince sıktım fazla abartmadım gevşek de değil. İlk açtığımda sorun yoktu bu gün bi sorun başlamış. Hard diskin wireless kartının ve parmak izi okuyucusunun bulunduğu bölge ısınmış ve reset atmış. Bi kaç kez olmuş. Anlayan var mı ?
Fanla alakası yok fan tam zıt köşede ve fişi takılı çalışıyor o.
EDİT: Çok ilginç bir gelişme, Cihazin alt kısmı degil dogrudan klavyenin olduğu üst kısmı ısınıyormuş sadece. Parmak izi okuyucunun 3cm çapında çevresi. Sebebi ne olabilir hocalar ?
-
Benim mesajlarim gorunmez mi acaba. biri girsin de konuya selam bari versin la :)
-
slm hocam naber nasılsın :)
ilk aklıma gelen şase yapıyor olabilir mi?
-
A. Slm be hacim seni gordum iyi oldum :) nasl sase yapacakki orda hdd var pil var wirelss karti var parmak izi okuyucu var. Soketleri cikarip taktim sadece. Entersan okan laptop in alti degil ustunun isinmasi
-
mfatihbodur bunu yazdı
A. Slm be hacim seni gordum iyi oldum :) nasl sase yapacakki orda hdd var pil var wirelss karti var parmak izi okuyucu var. Soketleri cikarip taktim sadece. Entersan okan laptop in alti degil ustunun isinmasi
ekran kartinin oralardan bahsetmiyosun dimi ?
ayrica harddiskinde isinabilir. adaptorune dokun adaptorun cok isiniyosa belki guc yetmiyodur.
-
id kablosunu yırtmış ya da soydurmuş olma ihtimalin var mı? Kaçar var gibi görünüyor.
-
TaRuZ bunu yazdı
id kablosunu yırtmış ya da soydurmuş olma ihtimalin var mı? Kaçar var gibi görünüyor.
http://i.i.cbsi.com/cnwk.1d/i/tim/2012/09/05/HP_Pavilion_m6_35437737_02_620x433.jpg
Parmak izinin üzeriymiş. Alt tarafı ısınsa hdd kablosunda sorun var diyeceğim ama, kabloda sorun olma ihtimali yok, en fazla soketi tam yerleştirememiş olabilirim. Buda açılışta hdd uyarısı verir ısnıp kapanması çok tuhaf.