Laptop Şarj Aleti
-
4-5 yıldır kullandıgım ıbm marka laptopum var, bunun şarj cihazı resmen öldü, yeni bitane alayım desem fiyatları gittigidiyorda 50-60 ytl
boyle ucuz, çakma şarj aleti falan bulabileceğim yerler varmıdır?
-
:) walla zor be kardes..
-
arkadasım çok zor bulursun.. ama sen yine pc dükkancılarına bak.. belki oralarda wardır..
-
aboow laptop çarzı bulmak zormu ozaman ii saklamam lazım yaw
-
İst. deysen Ümraniye imeste Sunyo adaptör diye bir firma var. İstediğin hertür adaptörü orada yaptırırsın, piyasanında altında fiyatları var.
-
gittigidiyordaki notebookuzman benimistediğin adaptör bende var kendimiz ithal ediyoruzgel sana verelim bitaneÖzel tahribat indirimide yaparım :D
-
25-30 ytl civarında çok uçlu 12-19V arası adaptörler var, elektronikçilerde bulabilirsin arkadaşım illaki orjinal istiyorum diyorsan bilemem
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
25-30 ytl civarında çok uçlu 12-19V arası adaptörler var, elektronikçilerde bulabilirsin arkadaşım illaki orjinal istiyorum diyorsan bilemem
Kardeşm ben bu işin içindeyim o ayarlanabilen adaptörler laptopun anasını sikiyor.10 ytl daha ucuz olsun derken 200 dolarlık masraf açıyorsun söylemedi deme -
yns_berk bunu yazdı:
heah aynen öle.. bak benim modemiminde yoktu gitti bi dene yaptırdım.. ve modem uctu :( abim.. ucuzdur diye öle bişi yapma pişman olursun.. -
haklısınızdır uzmanım ciğerim;) notbukum yokki deneyip yakıyım bi güzel şarj ünitesini. elbette 10 fazla verip orjinalini almak, arkadaş ucuz istemiş onun için tavsiye ettim
Toplam Hit: 2661 Toplam Mesaj: 10