folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Şarj Aleti Sorunu!

Laptop Şarj Aleti Sorunu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Müritler Laptopumu şarja koymuştum laptopu alayım derken kaploya basmışım laptopu çekince ucundann çatt die bi ses geldi herhangibi şarj etme sorunu yok ancak ucu yamuldu galiba ne yapabilirim teknosadan 5-6 ay önce almıştım laptopu Toshibs L300-11m

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Hocam al Garanti kağıtlarını şarj aletini gerekli evrakları kısacası dooooru Teknosa'ya :)

Kendin yapmaya çalışma bence büyük ihtimal onarıcaklardır veya yenisini vericeklerdir ilk Servislerde "Müşteri Memnuniyeti" söz konusu ..  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Sahir bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam al Garanti kağıtlarını şarj aletini gerekli evrakları kısacası dooooru Teknosa'ya :)

Kendin yapmaya çalışma bence büyük ihtimal onarıcaklardır veya yenisini vericeklerdir ilk Servislerde "Müşteri Memnuniyeti" söz konusu ..  

-----------------------------

Katılıyorum, Baktın olmuyor yinede dert etme, Harici Alet Sonuçta, Dönüşte Bir Tv Tamircisine Selamün Aleyküm de Dal, Takıversinler İki Dakkada Yeni Bir Soket Başına. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 1337 Toplam Mesaj: 3