Laptop Satan Var Mı?
-
arkadaşlar bi bayan arkadaşıma fazla yıpranmamış max 200 tl civarında böyle 1.2 - 1.9 ghx arası olur sanırım 512 ram civarı sağlam kozmetik olarak da şöyle yüzüne akılır bi laptop arıyorum . bu revaçtaki sitlerde tek çekirdek milattan kalma pclere 400 tl istiyolar 450 tl ye çift çekirdekler mevcut o yüzden yarıdmınıza ihtiyacım var . elinde yakınında tanıdığı olan varsa gg yada sahbnden gibi site üzerinden alabilirim . teşk arkadaşlar şimdiden
-
200 liraya :) sağlam temiz eli yüzü düzgün.
bulursan bende alırım
-
bak bende leptop ekranı var. Kendisi bi kaza sonucu kopmuştu. istersen 200e bırakırım :D
-
kardeşim 120 tl yede mevcut .... merak etmeyin
-
illegal66 bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim 120 tl yede mevcut .... merak etmeyin
-----------------------------
Recep İvedik'in filmde aldıqı laptop gibi birşey mi istiyosun yoksa :D:D | Bir pc dükkanına git deponuzdaki uzun süre kalan laptopunuzu almak istiyorum dee:D:D -
400 liranın altında istediğin özelliklere sahip laptop alabileceğini düşünmüyorum...
-
hoca eski alıcaksan ibm thinkpad ailesinden al.arkadaşın elinde sıfır ama eski r40 var ilgilenirsen pm at 400 tl.2007 yada 08 model ama kullanılmamış.
-
aynı özelliklerde laptopa ben 300 vericm :D
-
hadi yok mu artıran ya :S hocam fikirler yorumlar güzelde daha laptop çıkadı ortaya bi kaç arkadaş sağolsun önerdi ama fazla bişey beklemiyorum face msn açsın yeterli