Laptop Satan Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atorgani
    Atorgani's avatar
    Erkek

arkadaşlar 500-600 tl arası İstanbul içi laptop arıyorum yardımcı olabilecek var mı ? 

neyi neden yaptığını bilmiyor, sonra da ölüp gidiyorsun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sahibinden.com a bak bulursun ordan hocam

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-530tlye-i5-lenovo-thinkpad-laptop-en-iyi-fiyat-garantisi-269566584/detay

demirci tarafından 09/Mar/16 18:16 tarihinde düzenlenmiştir

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atorgani
    Atorgani's avatar
    Erkek

belki seçim için yardımcı olurlar dedim de olan olmadı peki bu onuyu nasıl sileceğim ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ne için, hangi ihtiyacını gidermek için kullanacaksın hocam ? Bİraz detay verirsen ilgilenen çıkar. 

Ayrıca o nasıl bir nickname...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atorgani
    Atorgani's avatar
    Erkek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atorgani
    Atorgani's avatar
    Erkek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atorgani
    Atorgani's avatar
    Erkek

Oyun için ideal mı ? Rıgor z mesela 

Toplam Hit: 1098 Toplam Mesaj: 7
satılık