Laptop Servisi Korsan Yazılımı Sorun Eder Mi ?
-
merhabalar hocalar
size iki sorum olacak öncelikle acer 5739g modeli laptop kullanıyorum, fan sesinde aşırı bir artışın yanında bir de zırıltı ve titreşim başladı sanki hareketli bir parça başka bir parçaya temas ediyormuş-sürtüyormuş gibi, touch pad kısmına hafifçe vurduğumda 15-20 dakikalığına ses kesiliyor
şimdi bunu servisine versem haftalarca bilgisayarsız kalacam arıza küçük de olsa sıra vardır muhakkak bir de prosedürler falan, bi de üstüne format atıp gönderirler bana, ben bunun alt kapağını açsam kendim bi bakıversem fazla kurcalamadan sadece yapabileceğim birşey var mı diye baksam garanti sakata gelir mi bu birinci sorum
ikinci sorum ise korsan windows 7 kullanıyorum bilgisayarla birlikte vista gelmişti, işletim sisteminin lisanslı olmamasını sorun ederler mi, herhangi bir yere bir şikayette bulunurlar mı ya da kardeşim sen bilgisayarla beraber gelen işletim sistemini değiştirmişsin garanti dışı kalır bu gibi saçma sapan şeyler söylerler mi, gülmeyin biliyorsunuz türkiyedeki laptop teknik servislerini..bu konularda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirimteşekkürler , iyi akşamlar
-
Hayır bişi olmaz
-
tavsiyem orjinal bir sekilde getir derim. ibnelik yapabilirler belli olmaz :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Hayır bişi olmaz
-----------------------------hangisi için diyorsun hocam kendim bakmama mı korsan windowsa mı ?
-
Şimdiye kadar çevremdende olsa 20 taneden fazla laptop garantiye gönderdik hiç birindede orjinal olan hiç bi yazılım yoktu :)
Acer hp vs.. vs.. hiç birinde bişi çıkmadı :)
-
aynen sorun olmaz benım leptop ud a yolladım korsan vardı ıcınde problem olmadı :D
-
onlarin yazilim ile bi alakalisi yok, onlarida ilgilendirmez ne kullandigin..
sadece sistem kurmalari gerekirde orjinal isletim sistemi yoksa kurmazlar..
-
foırmat falan atmazlar nie format atsınlar donanımsal arızaya sistemsel bi sorun yokki ortada
sahte yazılım falan kullanabilirsin bir sorun olmayacaktır eger sana kelime yaparlarsa bagır cagır cüke cüke yapacaklar. adamlarsa sanane kardesim benm işletim sistemimden deniyorum ben onu dersin bakacam silerim linux kullanıyorum normalde dersin eger derlerse bi sey siz işinize baksanıza benim size belirttiğim arızaya odaklanır mısınız mesgul ve möhüm biriyim dersin olur biter.
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
foırmat falan atmazlar nie format atsınlar donanımsal arızaya sistemsel bi sorun yokki ortada
sahte yazılım falan kullanabilirsin bir sorun olmayacaktır eger sana kelime yaparlarsa bagır cagır cüke cüke yapacaklar. adamlarsa sanane kardesim benm işletim sistemimden deniyorum ben onu dersin bakacam silerim linux kullanıyorum normalde dersin eger derlerse bi sey siz işinize baksanıza benim size belirttiğim arızaya odaklanır mısınız mesgul ve möhüm biriyim dersin olur biter.
-----------------------------ekranı (kart değil yalnızca lcd panel) bozulan toshiba laptobum ekranı en ufak bi tamir görmeden format atılarak geri gönderilmişti de o zamandan beri huy kaparım hocam.
-
:| :D:D:D komik bi vakkaymış o zaman o ...