Laptop Sigorta
-
laptop a nasıl sigorta yaptırılır
yaptırlısa işe yarıyor mu
gayet açık herhalde=)
-
Krooo Allahın krosu sigortadan ne anlarsın sen :))
kol bacak meme sigortaları itina ile yapılır :)
işin şakası bir yana şeker bank güven sigorta karışımı bir şirket var teknokask mı ne diyolardıda bende benim pcyi sigortalayacaktım şartlarını okudum hani o küçük yazıları vazgeçtim
kendim Ergoisviçre acentesiyim hoca iyi anlarım o şirketlerde sağlam değil zaten ödememek için bir sürü zorluk çıkaracaklar ondan vazgeçtim
eniyi sigorta sensin krooooo :)
-
alper insanı yazdına yazacağına pişman ediyon :D
teknokask sabahtan beri arıyorum bi adam çıkmıo telefona kolpa mı ne o şirket
napcaz laptop çantasında biber gazı mı taşıcaz dicem bu sadace gasp a önlem hırsızlığa ne yapak bi de laptop kilidi mi :D
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------alper insanı yazdına yazacağına pişman ediyon :D
teknokask sabahtan beri arıyorum bi adam çıkmıo telefona kolpa mı ne o şirket
napcaz laptop çantasında biber gazı mı taşıcaz dicem bu sadace gasp a önlem hırsızlığa ne yapak bi de laptop kilidi mi :D
-----------------------------hoca dedim sana sakat şirketler topluluğu bizim ergo öyle şeylere tenezül etmiyo yoksa ben yapardım senin sigortanı :)
istanbul gibi bir yerde yaşanılmaz hoca yanında taşıma taşıyacaksan loptopu kendini zincirle
yapacak bişi yok
şii hala mahsun dinliyonmu lan aç sesi hiçbir hırsız gelmez sana :)=
edit: krosun diye para sende diye gelirler lan belki :))
-
sırt çantası taşıyacam o zaman :D
yok la arşivde duruyo dinlemiom =) candan erçetin takılıyom bu aralar :D
tüh yine aradım teknokaskı tık yok bimeks e gitsem orda satıyolardı verirler mi ordan almadım ama biraz bakınıyım
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------sırt çantası taşıyacam o zaman :D
yok la arşivde duruyo dinlemiom =) candan erçetin takılıyom bu aralar :D
tüh yine aradım teknokaskı tık yok bimeks e gitsem orda satıyolardı verirler mi ordan almadım ama biraz bakınıyım
-----------------------------kroo anlamıyonmu krosun anlamazsın bi daha anlatayım :PpP
len şimdi satın almak için telefona çıkmayanlar sen sigorta yaptırınca çalınınca nasıl ulaşacaksın
kroooo :D
-
:D:D:D:D
-
alper sen sigortala nan
alper peki bişi sorcam ev sigortasının içine bunlar giriyor deil mi (pc, lcd tv vb) bunlar dışarıda çalınırsa zararı öderler mi? :D
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------alper sen sigortala nan
alper peki bişi sorcam ev sigortasının içine bunlar giriyor deil mi (pc, lcd tv vb) bunlar dışarıda çalınırsa zararı öderler mi? :D
-----------------------------
laptop evde çalınmalı ama galiba