Laptop Sogutma Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Elimde kullandıgım samsung np300e5e s02tr  model bir laptop var. 

Laptop Oyun oynarken çok ısınıyor yaklaşık 95 derece kadar ... Yanüyür resmen adana gibi...

Temizlettim macun filan degiştirttim yine sıkıntı devam ediyor. bugun açtım içini. Öyle kir pasta yok. Fotograflarını çektim aşagıda göreceksiniz. acaba fanımı degiştirsem zamanla ömrü bitermi ?

Ayrıca bakır sogutucu özelligini kaybeder mi içinde bir sıvı - gaz tarzı bişey var mı ? 

evde tekrar macun degiştirsem nerelere sürücem pasif sogutucu ve metal plaka arasına gerek varmı ? 

Bilal'e anlatır gibi anlatın...

Dur be kadınnnn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Ekran kartlı modellerin hemen hemen birçoğun da bu problem vardır. O yüzden soğutucu ile kullanmanızı tavsiye ederim. Onun haricinde pek fazla birşey yapamazsınız.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

herşey normalse çok fazla karışma

benim laptopda herşey yolunda ancak ısınıyor çnkü havalar sıcak

tekrar söylüyorum herşey normalse fan iyi dönüyor macunlar düzgün değişdiyse vs

son olarak mazgalların arada toz yok dimi?

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Temiz mazgallar ama acer laptopum disari daha fazla hava ufluyordu bu biraz az ufluyor gibi. Fani degistirip bir deniyeyimde. Su macun ve bakir cubuk sikinti onlardan olabilirmi.

Dur be kadınnnn....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    A_REX bunu yazdı

Temiz mazgallar ama acer laptopum disari daha fazla hava ufluyordu bu biraz az ufluyor gibi. Fani degistirip bir deniyeyimde. Su macun ve bakir cubuk sikinti onlardan olabilirmi.

sen hiç HP DV6000 AMD kullanmadın sanırım kucağımdan atıığım oldu bacağımı yakmışlığı var pcnin :D Paniğe gerek yok herşey yolunda altına bi soğutucu al kullan sökme fanını bakırını sen :) sökeceksende bak o vidaların kenarında önce hangisinden başlayacağın yazıo rakamlarla sökerken ve takarken ona dikkat et işlemci chipset üzerindeki kalan macunları ıslak mendille nazikce temizle bakır plakada kalan macunları da ıslak mendille temizle cooler master bi işlemci macunu al içinden cıkan kart ile güzelce ne az ne cok olacak şekilde sür kart ile düz bir zemin oluştur ve o bakır ve fanı bi kerede tak sıralamayla vidaları sık :) ama dediğim gibi sen yapma bişey bi soğutucu al kullan.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    A_REX bunu yazdı

sen hiç HP DV6000 AMD kullanmadın sanırım kucağımdan atıığım oldu bacağımı yakmışlığı var pcnin :D Paniğe gerek yok herşey yolunda altına bi soğutucu al kullan sökme fanını bakırını sen :) sökeceksende bak o vidaların kenarında önce hangisinden başlayacağın yazıo rakamlarla sökerken ve takarken ona dikkat et işlemci chipset üzerindeki kalan macunları ıslak mendille nazikce temizle bakır plakada kalan macunları da ıslak mendille temizle cooler master bi işlemci macunu al içinden cıkan kart ile güzelce ne az ne cok olacak şekilde sür kart ile düz bir zemin oluştur ve o bakır ve fanı bi kerede tak sıralamayla vidaları sık :) ama dediğim gibi sen yapma bişey bi soğutucu al kullan.

hocam dedikleri doğru fakat ıslak bişiyle simle :D normal kuru bir wc kağıdı yada kulak çöpü işini görür.sonra kısa devre bişi yapar dikkat et.

başımdan geçeni anlatim.15 tane laptop açıp kapatmışlığım var hepsine macun sürdüm.arkadaşların benim fln derken...geçen açtığımda sürdüm macunu temizledim lan yine ısınıo alala dedim.baktım olacak gibi deil derdi neymiş diye bi daha açtım.macunu tekrar temizledim yenisini sürdüm düzeldi. sıkıntı şuydu macunu düzgün sürmedim.az gelmişti...şimdi bu lafların arkasına macunu bocalama..olay şu, ne çok ne az süreceksin macunu. çok sürersende az sürersende ısınma yapar. çokta zor bişi deil. netten bak ne kadar sürdüklerine.ben bir damla bazen 1.5 damla kadar işlemciye koyuyorum heryerine yayıyorum yetio

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 1506 Toplam Mesaj: 6
samsung fan ısı yaniyürük pc nin içi adana gibi