Laptop Sticker (Ekranın Arkasına Yapıştırma)
-
Merhaba arkadaşlar,
ekranın arkasına yapıştırma satıyor bir arkadaşım. Burada da konusunu açayım dedim
İstediğiniz görseller basılıp adresinize gönderilir. Kargo ücreti size aittir.
Ödeme iş bankası
Fiyatı: 20 TL
Siparişlerinizi buradan ben alacağım. Ödeme peşindir. Tasarım geldikten sonra 24 içerisinde kargoya verilir(cumartesi, pazar hariç)
Örnekler:

-
bu iyi oldu işte
-
cikarttiktan sonra yapis yapis oluyor mu
hangi ebatlara yapiyorsunuz
-
baskı indoor, outdoor hangi makinada basılıyor ?
Kaç passta basım işlemi yapılıyor.
Çözünürlük olarak değer ne istiyor ve makina en fazla kaç çözünürlüğe kadar çalışabiliyor ?
Kullanılan folyo markası nedir ? Baskı folyosu mu, yoksa kesim folyosuna mı baskı yapıyor ?
Ayrıca basım yapılan makinanın marka ve modelini alırsamda süper olur.
Birde çin malı 2,5$' lık folyo ve boya kullanmadığınızın garantisini alırsam toplu işler hakkında da görüşebiliriz.
Kargo içinde birşey yazmamışsın anlaşmalı kargo var mı ? Varsa anlaşma oranı nedir ? Malum bireysel gönderiler evrak dosyasında bile 10-15 TL tutmakta.
-
Hocam birde boyutlari soyleseydiniz
-
Baskılar 3m baskı folyosuna basilacaktir. Yapis yapis olmaz merak etmeyin. İç mekan baskımakinesi ile basilacaktir. Dolayı mat tır ve renkleri cok iyi verir. 1200 dpi a kadar baskı yapan bir makine Marka epson var hp v var 5 tane iç mekan var. Anlaşmalı kargo yoktur ancak evrak statusundedir 8 9 tl civarı olması lazin
-
Boyutlar 40x30 hocam. 17 inç laptopa cok rahat oLur
-
hala yapıyor mu bu işlemi hocam ? 1 2 adet yaptırmak istiyorum da
-
sRcN bunu yazdı
baskı indoor, outdoor hangi makinada basılıyor ?
Kaç passta basım işlemi yapılıyor.
Çözünürlük olarak değer ne istiyor ve makina en fazla kaç çözünürlüğe kadar çalışabiliyor ?
Kullanılan folyo markası nedir ? Baskı folyosu mu, yoksa kesim folyosuna mı baskı yapıyor ?
Ayrıca basım yapılan makinanın marka ve modelini alırsamda süper olur.
Birde çin malı 2,5$' lık folyo ve boya kullanmadığınızın garantisini alırsam toplu işler hakkında da görüşebiliriz.
Kargo içinde birşey yazmamışsın anlaşmalı kargo var mı ? Varsa anlaşma oranı nedir ? Malum bireysel gönderiler evrak dosyasında bile 10-15 TL tutmakta.
Expert çıktı ya la adam ..
-
ben daha önce kullandım.koruyucu olarak güzel ama çok sırıtıyo pek hoşlanmadım son radan yapıstırma oldugu çok belli oluyo ve orjinal gibi bir hava vermiyo