Laptop Sürekli Kapanıyor
-
Şöle bi sorun var arkadaşlar. Fazla ısınmadığı halde sürekli kapanıyor pc soğutucu aldım altına fakat yine sorunu çözenedim. Genelde mesela facebook da poker oynucam yada flash java tabanlı oyunlar oynucam veya video izlicem kapanıyor. Bi arkadaşa sormuştum java ile ilgili bi sorun olabileceğini söylemişti fakat dün javayı filan güncelledim yine sorun aynı. Ayrıca dün combofix le tarattım pc yi yine bişi olmadı. Garantisi var fakat vermek istemiyorum media market sagolsun soguttu benı bu konuda zaten garantıye verdıkten sonra bu hale geldı. kapanıs anı sole oluyor. fan hızla donmeye baslıor ekran karıarıyor 1 2 sanıye sonrada pc kapanıyor. sizce sorun ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
fanın deliklerinin bi şekilde kapanmadığına eminsin değil mi?
-
işlemci bu tür uygulamarda fazla efor sarf eder bu yüzden fanını temizle :)) arkadaş doğru söylüyor.
-
eminim ve sunu soleyım zaten ısınma yok o kadar fazla da yenı acayım pc yı hemen atıorum bı oyun oynamaya baslıyayaım kapanıyor
-
Yazılımsal Değil , Donanımsal Bir Arıza Oldugu Çok Açık.Daha Fazla Diretmeden Teknik Servise Götür.En Azından İnceleyerek Daha Net Bişey Söyleyebilirler.Belkide BAsit Bişey Diğer Arkadasların Dediği Gibi.Şimdi Garanti Git Gel 1 Ay . En İyisi İşi Bilen Bir Notbook Tamircisine Götürmek.
-
Hmm peki şunu sorucam pc de kayıtlı bi film izlerken sorun yok neden netten video izlerken kapanıyor ??? ben donanımda bısı olmadıgını dusunuorum ama
-
Hocam PC de Bir sorunun Nedeni Kesinlikle Şudur Diyemezsin.
İnternetten Film İzlerken Donmanın Bikaç Nedenini Söyleyeyim Sana ;
1-Hdd de yer kalmamıstır.internetten izlediğin için önbelleğe alıp öyle oynatır.bunla alakalı bişey olabilir
2-tarayıcınla alakalı bir sorun olabilir.geçmişi ve ayarları temizle.
ama 1.ihtimal daha kuvvetli. -
zaten donma degıl hocam kapanıo lap dıye pc sıcaklıga baglı bısı dıgıl cunku altına fan aldım yıne kar etmedı facedekı kıcı kırık oyundan daha kapsamlı bı oyun acıyorum kapanmıyor mesela ole soleyım virüs yapabilirni bunu onuda sorayım cunku 8 mb baglantım var ve ben 1mb anca alıyorum dıger arkadasta sorun yok o 7 8 goruor ama ben 1 bucuk bıle goremedım daha
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
zaten donma degıl hocam kapanıo lap dıye pc sıcaklıga baglı bısı dıgıl cunku altına fan aldım yıne kar etmedı facedekı kıcı kırık oyundan daha kapsamlı bı oyun acıyorum kapanmıyor mesela ole soleyım virüs yapabilirni bunu onuda sorayım cunku 8 mb baglantım var ve ben 1mb anca alıyorum dıger arkadasta sorun yok o 7 8 goruor ama ben 1 bucuk bıle goremedım daha
-----------------------------santralde mi oturuyor 7-8i nasil goruyor? :D ben 1i zor goruyorum o da 3 4 torrent acip. dikkat et garantiye vermiyim diye isi bilmeyene goturursen garantinden de olursun.