Laptop Tavsiye
-
http://www.bimeks.com.tr/urun/127780/hp-pavilion-g6-2356st-e0r45ea-w8-.aspx sunu almayi dusunuyorum. Iyi mi sizce? Fiyati cazip geldi, hediye ceki de var.. ne yapmami onerirsiniz?
-
fazla anlamam ama hp ye bulaşma derim koca şirket bi ısınma sorununu çözemedi çekilsinler piyasadan daha iyi
-
hector611990 bunu yazdı
fazla anlamam ama hp ye bulaşma derim koca şirket bi ısınma sorununu çözemedi çekilsinler piyasadan daha iyi
hm sogutucuyla falan ayarliyamaz miyiz ki? Laptop ozellikleri iyi ve fiyati cok iygin geldi
-
anaa soba satmaya başlamışlar :D
-
yunusdogan bunu yazdı
anaa soba satmaya başlamışlar :D
o kadar mi yahu :D
-
evet baska dusuncesi olan yok mu?
-
aynen soba bildiğin ben aldım aynen özellikleri iyiydi ama malum
ayrıca fan temizliyim diyorum üstten başlıyosun klavyeden, parçaların %70 ini sökmek zorunda kalıyosun fan demizliği için ALlah var temizledimmi 3-4 ay rahatlıyo ama hi gerek yok kardeşimde bendekıyle aynı özelliklerde samsung var çatır çatır oyun yukleyip siliyo tık yok fan sesini bile duymuyosun.
benim sana tavsiyem ekran kartı anakart gibi şeyleri önemse ve adlarını google da aratarak araştır bende fazla anlamam ama öle yapacam bidaha alırsam
çevremden edindiğim tecrübeler kadarılada toshiba pahalı onu ayrı tutuyorum asus ve dell den şaşmam ben laptp alsam asus ilk sıradadır ama.
-
hm tamam sagolasin. Fiyati uygun diye cazip gelmisti tamam. Baska arastiriyim en iyisi..