Laptop Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

bu yaşıma kadar 12-15 tane laptop eskittim en uzun giden asus oldu macbook da hiç alışamadığım için almak istemiyorum

uzakdan düzenleme exel, ufak tefek programlar çalışması şarjın iyi gitmesi ve donanımsal olarak çakışma yaratmayan bir laptop arayışım var bütçede 100-150k ya kadar gidebilir ama daha uygun birşey olursa onu da alırım evdeki pc güçlü bunu uzakta olduğum zaman iş güç için yedek olarka alıcam 

macbook da da python vs lerde sorunlu diye okudum ve arayüze alışıp alışamama endişim var deli gönül yoksa al bir mac 5-6 yıl kafan rahat olsun diyor ama 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek

Hocam, linux ve dell kullanıcısı olarak Macbook tavsiye ediyorum.

Şarjı uzun gidiyor, ergonomik ve arayüzü alışınca çok rahat hissettiriyor. Python ile de sorun yaşamazsınız.

Acı Çekene Saygı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam ben de macbook ile python kullanıyorum, bazen kullandığın araçlardaki versiyon farklarından sorun olabiliyor, onun dışında pek sorun yaşamadım ben.

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Oyun oynanmayacak check.

Ofis işlerinde kullanılacak check.

Şarjı iyi gidecek check.

Donanımı sorun çıkarmayacak check.

Bunu mu demek istediniz ? Macbook. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam ben de macbook ile python kullanıyorum, bazen kullandığın araçlardaki versiyon farklarından sorun olabiliyor, onun dışında pek sorun yaşamadım ben.

Hocam astral ekibinin UV projesini kurun, derde tasaya hoşçakal deyin.

Acı Çekene Saygı
Toplam Hit: 102 Toplam Mesaj: 5
laptop tavsiyesi