Laptop Tavsiyesi
-
S.a müridler
Dükkandaki laptopum bozulduğundan yenisini almam gerekiyor. Laptopu dükkanda sadece maç sonuçlarını açmak için kullanıyorum. Kısacası sadece internete girsem benim için yeterli. Ucuz ve kullanışlı olması tercihim. Fiyatlarıyla beraber tavsiyeleriniz varmı ?
-
hp pavillion serisi .. fiatlarını bilmiorm .s pahalıya patlar gibi kardeş
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
S.a müridler
Dükkandaki laptopum bozulduğundan yenisini almam gerekiyor. Laptopu dükkanda sadece maç sonuçlarını açmak için kullanıyorum. Kısacası sadece internete girsem benim için yeterli. Ucuz ve kullanışlı olması tercihim. Fiyatlarıyla beraber tavsiyeleriniz varmı ?
beimekste lenova marka laptop var özellikleride güzel 1.150 tl filn kdv ile tavsiye ederim -
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=301
çok özellik aramıyosan minibooklardan al derim. 400-600 arasında seyreder fiyatları.
yok normal boyutlarda istiyosan cok ahım sahım performansda beklemiyosan fiyat olarak acer modelleri daha makul gibi piyasada.
ama benm tavsiyem tabiki toshba.
-
abidalherifxW bunu yazdı:
hp pavillion serisi .. fiatlarını bilmiorm .s pahalıya patlar gibi kardeş
pavilionlar çok bozuluyor alma derim pahalı ve pek özelliği yok sadece adı var acer lenova filan bak -
netbook al bencede.hem ucuz.Hem ufak istedigin yere koyarsın alırsın kolunun altına.Nasılsa nete baglanıcam diyorsun sadece.
-
sony vaio vgn-ns21z
http://www.sony.com.tr/product/vn-ns-series
şuan kullandıgım laptop kardeşim en güzel ekranlar sony de biliyosundur özellikleride güzel ben bunu tavsiye ederim film izlemeye doyarsın hele bide hd yada blue-ray ise
-
tavsiyem Samsung R522-JS02TR 1600 lira civarında fiyatı, süper makina.
-
sadece nete falan giricem msn e giricem internetle olan işlerimi halledecm diosan netbook almanı tavsiye ederim hp pavillion kesinlikle alma onların imalatında bi hata var kesin ama kesin arıza cıkartır diebilirim sana sony vaio tabiki kötü değil ama sana pahalıya patlar ek olarak parcası falan cok pahalı ve bakımında yapamazsın geçenlerde benim bi tane arkdasım 450 e 400 e 1 ay kullanılmıs netbook acer olması lazım aspire one minik güzel bir satıodu istersen hala satıosa ulasıyım onu alabilirsin 2 yıl garantisi falanda vardı güzelbi sey evleneckmiş ondan satıo bende alacam bitane de işte para yok he bide gine bi arkadsım satıo acer lap top masrafları falan var ama yhane işte ögle sen acer aspire one al netbook al seni idare eder emin ol