Laptop Tavsiyesi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek

hocalar iyi akşamlar laptop almayı düşünüyorum birkaç aydır malum üni.de lazım olacak falan her neyse mühendislik okuyacağım grafik özellikleri işlemcisi falan beni yolda bırakmayacak her neyse önemli olan konu hangi markayı önerdiğiniz..

bilgisayardan orta derecede anlayan biri olarak ve temiz ve özenli kullanacağımı da hesaba katarsanız sevinirim :) saygılar..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek

benim aklımda olan birkaç marka var.. bi tanıdığım lenovo yu önerdi ibm in güvenilirdir dedi başka bi arkadaşım da lenovo çin malı diye aklıma kurt düşürdü..

diğer yandan packard bell geçiyor aklımdan ama nasıldır bilemiyorum özellik olarak ve fiyat olarak iyi gözüküyor..

ha bir de casper var :) kimi arkadaşlar yere göğe sığdıramazken kimi arkadaşlar da yerin dibine sokmuşlar forumda okudum da biraz sizlerin önerisi nedir acaba ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ne kadar bütçen var hoca .. söyle bizde ona göre bakalım

performans ve grafik canavarı olarak  Asus G50V

Samsung R580 (İ5 520,GT 330)

Asus' G60
    bu modeller işini görebilir .. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

ASUS N61JA-JX114V

Tek sorunu hdd.Fan çok sessiz çalıştıgı için hdd nin sesi çalışırken gürültü yapabiliyor. 5400 RPM Olmasından da çok nadir takılmalar olabiliyor.Rahatsız edecek boyutta degil tabiki.Grafik olarak zaten seni yolda bırakmaz ekran kartı çok iyi.Gta 4 oynarken (Çok fazla yormasından dolayı) bile çok ısınmıyor.kasası çok kullanışlı,şık,heleki onde hoparlor varki acayip ses veriyor.Ses kaliteside mükemmel.Bide yanına 500 gb lık bi harici hdd al tamamdır.

http://www.pcdepo.com/asp/product/67377/ASUS-N61JA-JX114V-i5-430-4GB-320GB-16-W7P-5730

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek

hocam ikinizede teşekkür ederim, Amd-x hocam r580 akıllıca duruyor gerçekten ancak bi sorum olacak iki model gördüm araştırıken ikiside i5 ama birisi 430m birisi 520m nedir farkı acaba bunların sadece 520m in ghz inin yüksek olması mı avantajı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

özelliklerini kendin belirt fakat markada sadece Dell diyorum. garantisine kadar herşeyiyle gerçekten sağlam bir cihaz

#karipçin
Toplam Hit: 1008 Toplam Mesaj: 6