folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptop Tavsiyesi

Laptop Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Selamlar,

Bir yakınım laptop tavsiyesi vermemi söyledi fakat netten bakıyorumda örneğin : baktığım bilgisayarın özellikleri iyi, başka sitede aynısı daha uygun fiyat demek istediğim farklılıklar var seçenek çok hangisini seçsem hangi siteden alsam bilemedim .. Alacağım yer malının arkasında dursun garantisi falanı filanı, yarın öbürgün burdaki daha iyiymiş demek istemiyorum :) Aradığım laptop kişisel kullanılacak ama 1-2 sene sonra "tabi ki çevresel koşullardan hariç" donanım olarak mala bağlamayacak bütçemize göre kaliteli bişi olsun.

Bütçe : Max 2 bin tl 

Önerilerinizi bekliyorum, Teşekkürler..

Edit : 1-2 kişi öneri versede yine de önerilerinizi paylaşın en son değerlendirme yaparım daha iyi olur.

helyum_pasha tarafından 14/Nis/16 23:02 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

Hocam lenovo z5070 i5 öneririm. Bir bak istersen. Ben laptop dendi mi lenovo'dan gayrısını tanımam. Lenovo'nun herhangi bir ürününden ne şikayet edeni duydum, ne de kendim şikayetçiyim. 

örnek olsun diye link ekliyorum, belki daha ucuza satan yerler de vardır: http://www.hepsiburada.com/lenovo-z5070-intel-core-i5-4210u-1-7ghz-2-7ghz-8gb-1tb-8gbsshd-15-6-tasinabilir-bilgisayar-59-432063-p-BDBT3000110180192

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    dbcooper bunu yazdı

Hocam lenovo z5070 i5 öneririm. Bir bak istersen. Ben laptop dendi mi lenovo'dan gayrısını tanımam. Lenovo'nun herhangi bir ürününden ne şikayet edeni duydum, ne de kendim şikayetçiyim. 

örnek olsun diye link ekliyorum, belki daha ucuza satan yerler de vardır: http://www.hepsiburada.com/lenovo-z5070-intel-core-i5-4210u-1-7ghz-2-7ghz-8gb-1tb-8gbsshd-15-6-tasinabilir-bilgisayar-59-432063-p-BDBT3000110180192

Eyvallah hocam 

Toplam Hit: 949 Toplam Mesaj: 3
laptop önerisi