Laptop Tavsiyesi
-
Merhaba mürit ve mürideler,
Bir laptop almayı düşünüyorum macbook ve windows arasında kalmıştım fakat tercihimi windowsdan yana kullandım. Elimde bir macbook m1 pro var bilmiyorum MacOs bana çok yavaş geliyor. Evet açılırken hızlı vs vs ama 2 simülatör vs açtığımda afedersiniz g*tü başı dağıtıyor. Kasıyor donuyor ısınıyor hayvan gibi fan sesi geliyor vs. vs.
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.
Tanıyanlar bilir yazılımcıyım aktif olarak yazılım için kullanacağım ama yakın zamanda youtube işlerine vs gireceğim bundan dolayı iyi bir makineye ihtiyacım var. Video edit işlemlerini vs bu cihazda yapacağım. Bir de 2-3 sene bir çok pc artık kasmaya vs başlıyor. Pek oyun fanatiği değilim arada sırada cs go vs oynarım (o da belki.)
Aynı anda 2-3 editör hatta proje pc de. Bazen aktif 4-5 proje açıkta kalabiliyor bunun üstüne de simülatörler vs de ekleniyor. Bundan dolayı i9 altında bir işlemci istemiyorum. Ekran kartı çok önemli değil benim için ama i9 işlemciye en iyi ve ideal makine de bu açıkcası. Ortalama bu fiyatlara daha iyi bir bilgisayar öneriniz varsa ona da açığım. Donanım tarafında çok iyi olmadığımdan epey puanlarına göre en uygun bulduğum pc bu oldu açıkcası. Kasa toplamayı düşünmüyorum ara ara evden dışarıya çıkıyorum dışarıda da ihtiyacım oluyor.