Laptop Titremesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

HP G6 dizüstü bilgisayarımın 3 gün önce fanından geldiğini tahmin ettiğim ilginç bir ses gelmeye başladı. Sanki fan dengesiz duruyor, içeride dengesiz dönüyor bu yüzden bu sesi çıkartıp sallantı yapıyor gibi. Açılış ekranında fan absürt çalışıyor diye bir uyarı gelip pc'yi kapatıyor ama ikinci deneme de açılıyor. Şimdi daha önce laptop açmadım, içini açıp yapabileceğim bir şey yoksa boş yere açıp bilgisayarı elime alma riskini almayayım. Sorum şu, bu tarz bir sorun yaşayan, duyan oldu mu? İşte aç içini orada vidayı sık düzelir tarzı bir çözümü varsa açmayı düşünüyorum.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Emektar Lenovomda yaşadım buna benzer sorun. Fan çalışıyordu ama işte bazen ses gelip titreme oluyordu.

fanı değiştim ses titreme falan kalmadı.

Fan çalışıyor hala sorun yok ama işte sanırım bi tarafı mı eğrildi o mu sürtüyordu bilemedim.

Özetle kasayı açtıktan sonra muhtemen kuvvetle 3 4 vida söküp takarak fanı değiştirebilirsin.

tavsiye açmışken terman macunu da yenile.

Toplam Hit: 797 Toplam Mesaj: 2
fan hp g6 uğultu laptop titretmesi