Laptop Windows10 Bazen Klavye Çalışmıyor
-
Merhaba hocalar,
Windows10 yüklü,Laptopta bazen durup dururken klavye çalışmıyor restart yaptıktan sonra kendine geliyor sebebi ne olabilir ?
-
klasik oalcka ama driverler güncel mi ?
yada temassızlık olabilirmi mesela sen restart atarken kıpırdıyor vb.. usb klavye takıp deneme imkanın varmı ?
-
KaptaN bunu yazdı
yada temassızlık olabilirmi mesela sen restart atarken kıpırdıyor vb.. usb klavye takıp deneme imkanın varmı ?
güncel hocam denedim baktım.
Maalesef usb klavye de mevcut değil.
ReyiZ tarafından 14/Haz/18 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
ReyiZ bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
donanımsal mı ya da farklı bir durum mu var diye başka bi klavye ile denemek daha iyi olurdu, daha önce varmıydı bu sorun ?
ya da format atıp denedin mi ?
dediginin bir cok sebebi olabiliyor mesela bende yaşadım fakrlı bir sorun megersem güncelleme ile alakalıymış bouna diger pc ye 3 defa fotmat saçma sapan şeyler yapmıştım .
-
KaptaN bunu yazdıReyiZ bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
donanımsal mı ya da farklı bir durum mu var diye başka bi klavye ile denemek daha iyi olurdu, daha önce varmıydı bu sorun ?
ya da format atıp denedin mi ?
dediginin bir cok sebebi olabiliyor mesela bende yaşadım fakrlı bir sorun megersem güncelleme ile alakalıymış bouna diger pc ye 3 defa fotmat saçma sapan şeyler yapmıştım .
Hocam açıkcası arkadaşın sorunu yapabildiğim şeylerde az olmadı bilgisayarcıya götürecek benimde farklı bir şey gelmedi aklıma size sorayım dedim teşekkür ederim.