folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Wirelesste "Usb Aygıtı Tanımadı" Problemi

Laptop Wirelesste "Usb Aygıtı Tanımadı" Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

dün yeni xp kurdum driverler falan hepsini yükledim sorunsuz çalışıyordu biraz önce açtığımda wireless adaptörünü tanımadı tekrar yüklüyorum ama yemiyor usb aygıtı tanımadı diye bi uyarı verip duruyor tekrar formattan başka çözümü varmı yoksa klasik usul format mı çakmalıyım

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

everest ile  tam   bakda  ona  göre  kur yada  güncel  driver  ffelan  indir  dene

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

daha dün akşam kurdum sorunsuz çalışıyordu orjinal cd si var onun ile kuruyorum :s

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Wireless için usb uzatma kablosu vs kullanıyorsan onu iptal et direk usb ye bağla ve başka usb lerde dene

Solak Cerrah
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:
    -----------------------------

Wireless için usb uzatma kablosu vs kullanıyorsan onu iptal et direk usb ye bağla ve başka usb lerde dene

-----------------------------

leptop usta harici değil wireless :) verdiği  hata "usb aygıtı tanımadı"

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

çözümünü internette araştırırken buldum çözümü adamın yazdığı ile harfi harfine şu :

"Kardeşim bende bu sorunla karşı karşıya kaldım pc yi kapat fişini cikart 20 25 sanıye pc ye hiç elektirik girmesin sonra fişi tak ve pc yi aç kesinlikle oluyor =)"

şaka gibi ama işe yaradı :D

Toplam Hit: 1787 Toplam Mesaj: 6