Laptop Yardim Plc..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    asus laptop aldim yeni bu salaklar screen light sensoru koymuslar ortam daki isiga gore ekrani ayarliyor bu sensorler ve ortam karanlik oldugunda ekranda karariyor goze rahatsizlik vermemesi icin ... herneyse bu sensoru nasil kapatiliyor bilmiyorum kapatamazsam kafayi yiyecem 860 paud para verdim kiracam ama halledemessem okadar sinir bozucu birsey ..... yardimlarinizi bekliyorum simdiden ALLAH razi olsun

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

denetim masasında yok mu oole ozellik felan?

durdurabilirsin bence ama nereden?

yorum tartısmada olur imza da değil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    wistanın denetim masasında mobility sekmesinde olması lazım o özelliğin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    bende bi laptop aldım 2 gün önce toshiba a200-23u makine güzel adamlarda buna norton falan kurmuş kastırıyodu hemen kaldırdım bu vistayıda kaldıracam bana linuxa geçmeyi düşünüyorum ama daha önce kullanmadım acemilik çekicez bu arada pardus veya ubuntu düşünüyorum önerisi olan varmı bide ubuntuda türkçe desteği varmı?

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

blood_rhyme bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende bi laptop aldım 2 gün önce toshiba a200-23u makine güzel adamlarda buna norton falan kurmuş kastırıyodu hemen kaldırdım bu vistayıda kaldıracam bana linuxa geçmeyi düşünüyorum ama daha önce kullanmadım acemilik çekicez bu arada pardus veya ubuntu düşünüyorum önerisi olan varmı bide ubuntuda türkçe desteği varmı?

toshibanın kurduğu wista sorunlu, kamera driverı yok online sistem kaydı, yok ebay eklentisi ot bok cok fazla,

bi yerden vista home pro bul sıfırdan otur kendin yükle... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    yok yaw hic biyerde yok lanet sey bulamiyom oraya sensorlere el lambasi koydum simdilik :) ama kesin bulup kapatmam lazim bu lanet seyleri....

yan cizdim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    En doğru bilgiyi asustan alırsın http://tr.asus.com/aboutasus.aspx?show=3 şuraya bi bak istiosan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

blood_rhyme bunu yazdı:

toshibanın kurduğu wista sorunlu, kamera driverı yok online sistem kaydı, yok ebay eklentisi ot bok cok fazla,

toshiba vistasini adam etmek yeni vista kurmaktan uzun a.q 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    canerator bunu yazdı:
    En doğru bilgiyi asustan alırsın http://tr.asus.com/aboutasus.aspx?show=3 şuraya bi bak istiosan.
    bende oyle dusunuyom yapacak baska birsey yok zaten

yan cizdim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

blood_rhyme bunu yazdı:

rene saolasın arkadaşda cracklı vista ultimate var onu kurmayı düşşünüyorum sence uyarmı bide bunların drivarları birbirine uyar dimi? 

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
Toplam Hit: 1532 Toplam Mesaj: 10