Laptop'a Format Atarken Hata
-
Merhabalar asus laptop aldım FREDOS olarak orijinal windows 7 ultimate x64 format cdsini taktım aşağıdaki hatayı alıyorum ? boot sırasını vs ayarladım fakat sorun düzelmedi nasıl çözebilirim ?
http://i.imgur.com/Io4o3FQ.jpg
-
biostaki sata ayarlarini bi kurcuklasana haci.
resimdekine gore hard disk surucu dosyalari bulunamaadi diyor.
-
hocam baktım sata ayarlarında ıde ve ahci ikisinden biri seçiliyor ide seçili diğerinide seçtim oda olmadı. dosdan cdye falanmı inicez acaba? :S otomatık tanımıyormu nasıl halledeceğim
-
1- ben resimde bir hata göremiyorum. FreeDOS açılmış işte.
2- Bilgisayar açılırken ASUS logosunu gördüğün andan itibaren ESC'ye tık tık bas sürekli
3- Bi ekran gelecek ordan CDROM'u seçersin, kolay gele.
-
cd ön yükleme nasıl başlatılır laptopda bios ayarı nasıldır onu bi ara istersen
en basiti laptop açılırken boot menü f bilmem kaç diyosa ona bas dvd rom seç
ama sen daha format başlatamıyosun nasıl kurup bitircende nasıl driver yüklüyecende nasıl kullanacağın programları yükleyecen ???
-
xxjokerxx bunu yazdı
cd ön yükleme nasıl başlatılır laptopda bios ayarı nasıldır onu bi ara istersen
en basiti laptop açılırken boot menü f bilmem kaç diyosa ona bas dvd rom seç
ama sen daha format başlatamıyosun nasıl kurup bitircende nasıl driver yüklüyecende nasıl kullanacağın programları yükleyecen ???
hallettim hocam olayı konudada boot u yaptığımı bahsettim zaten bootta ilk sıraya dvdyi alıp format dvdsini taktım biosta görüyordu fakat önyükleme başlamıyordu dos ekranında e ye indim yine aynısı oldu. en son usbye fat32 cakıp içine win7 yi yükledim sonra usbden formatı caktım oldu