Laptop'a Format Atarken Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Merhabalar asus laptop aldım FREDOS olarak orijinal windows 7 ultimate x64 format cdsini taktım aşağıdaki hatayı alıyorum ? boot sırasını vs ayarladım fakat sorun düzelmedi nasıl çözebilirim ?

http://i.imgur.com/Io4o3FQ.jpg

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

biostaki sata ayarlarini bi kurcuklasana haci.

resimdekine gore hard disk surucu dosyalari bulunamaadi diyor.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam baktım sata ayarlarında ıde ve ahci ikisinden biri seçiliyor ide seçili diğerinide seçtim oda olmadı. dosdan cdye falanmı inicez acaba? :S otomatık tanımıyormu nasıl halledeceğim

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

1- ben resimde bir hata göremiyorum. FreeDOS açılmış işte.

2- Bilgisayar açılırken ASUS logosunu gördüğün andan itibaren ESC'ye tık tık bas sürekli

3- Bi ekran gelecek ordan CDROM'u seçersin, kolay gele.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

cd ön yükleme nasıl başlatılır laptopda bios ayarı nasıldır onu bi ara istersen

en basiti laptop açılırken boot menü f bilmem kaç diyosa ona bas dvd rom seç 

ama sen daha format başlatamıyosun nasıl kurup bitircende nasıl driver yüklüyecende nasıl kullanacağın programları yükleyecen ???

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

cd ön yükleme nasıl başlatılır laptopda bios ayarı nasıldır onu bi ara istersen

en basiti laptop açılırken boot menü f bilmem kaç diyosa ona bas dvd rom seç 

ama sen daha format başlatamıyosun nasıl kurup bitircende nasıl driver yüklüyecende nasıl kullanacağın programları yükleyecen ???

hallettim hocam olayı konudada boot u yaptığımı bahsettim zaten bootta ilk sıraya dvdyi alıp format dvdsini taktım biosta görüyordu fakat önyükleme başlamıyordu dos ekranında e ye indim yine aynısı oldu. en son usbye fat32 cakıp içine win7 yi yükledim sonra usbden formatı caktım oldu

Toplam Hit: 950 Toplam Mesaj: 6