Laptopa Format Nasıl Atılır Nasıl Yapabilirim
-
Arkadaşlar merhabalar şimdi ben pc me format atmak istiyorum harddisk 2 kısma ayırılmış durumda recovery değil yani 2 bölümü silmek istemiyorum sadece C: ye format atmak istiyorum Ctrl 11 den giriyorum normal olarak sonra ne yapmam yapmam gerekiyor format Cd ile atmak istemiyorum orjinal Windowsumu kullanmak istiyorum yani bilenler bir el atarsa konuya sevinirim
-
CTRL 11 nedir hocam ?
CD'ni tak sadece c ye format at olay bu kadar anlamadımneresini yapamadığınızı ? -
Hocam ben CD ile atmak istemiyorum tam okumadın konuyu sanırsam Laptopa format atıcam orjinal windows kurucam yani çakma değil..
Laptoplarda CD çıkmıyo artık çoğu model de
-
deneme sürümü win7 kur,
laptopunu kucağına al ters çevir arkasındaki no'yu da lisans olarak gir
-
Recovery bolumu yoksa zike zike cd den atacaksin.sonra lisansin hangi surume ait ise o surumu cd den kur lisans anahtarini gir al sana orj windows
-
hocam olmadı mesela usb den kur yani
-
arkadaşın anlatımından anladığım, makinada zaten recovery bölümü var. ctrl + f11 yaparak recovery i çalıştırıyor.
çalıştıktan sonra sadece c sürücüsünün biçimlenmesi için ne yapmam lazım diye soruyor.
@ seçeneklerden birinde only recover c partition yada 1 partition vardır. onu seçiceksin hocam.
-
şimdi hocalar Recovery filan değil normal cd siz flashsız vs F11 den meüye girip c ye sadece normal bir şekilde format atamasmıyım yahu laptopa
-
crimeangel bunu yazdı
arkadaşın anlatımından anladığım, makinada zaten recovery bölümü var. ctrl + f11 yaparak recovery i çalıştırıyor.
çalıştıktan sonra sadece c sürücüsünün biçimlenmesi için ne yapmam lazım diye soruyor.
@ seçeneklerden birinde only recover c partition yada 1 partition vardır. onu seçiceksin hocam.
Allah razı olsun hocam senden bir tek sen anladın anlatmak istediğimi saolasın bu şekilde hallederim herhalde