folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Laptopa Format Nasıl Atılır Nasıl Yapabilirim

Laptopa Format Nasıl Atılır Nasıl Yapabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhabalar şimdi ben pc me format atmak istiyorum harddisk 2 kısma ayırılmış durumda recovery  değil yani 2 bölümü silmek istemiyorum sadece C: ye format atmak istiyorum Ctrl 11 den giriyorum normal olarak sonra ne yapmam yapmam gerekiyor format Cd ile atmak istemiyorum orjinal Windowsumu kullanmak istiyorum yani bilenler bir el atarsa konuya sevinirim

THE BeYaZ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

CTRL 11 nedir hocam ? 

CD'ni tak sadece c ye format at olay bu kadar anlamadımneresini yapamadığınızı ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

Hocam ben CD ile atmak istemiyorum tam okumadın konuyu sanırsam Laptopa format atıcam orjinal windows kurucam yani çakma değil..

Laptoplarda CD çıkmıyo artık çoğu model de  

THE BeYaZ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

deneme sürümü win7 kur,

laptopunu kucağına al ters çevir arkasındaki no'yu da lisans olarak gir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Recovery bolumu yoksa zike zike cd den atacaksin.sonra lisansin hangi surume ait ise o surumu cd den kur lisans anahtarini gir al sana orj windows

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam olmadı mesela usb den kur yani 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

arkadaşın anlatımından anladığım, makinada zaten recovery bölümü var. ctrl + f11 yaparak recovery i çalıştırıyor.

çalıştıktan sonra sadece c sürücüsünün biçimlenmesi için ne yapmam lazım diye soruyor.

@ seçeneklerden birinde only recover c partition yada 1 partition vardır. onu seçiceksin hocam.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

şimdi hocalar Recovery filan değil normal cd siz flashsız vs F11 den meüye girip c ye sadece  normal bir şekilde format atamasmıyım yahu laptopa

THE BeYaZ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

arkadaşın anlatımından anladığım, makinada zaten recovery bölümü var. ctrl + f11 yaparak recovery i çalıştırıyor.

çalıştıktan sonra sadece c sürücüsünün biçimlenmesi için ne yapmam lazım diye soruyor.

@ seçeneklerden birinde only recover c partition yada 1 partition vardır. onu seçiceksin hocam.

Allah razı olsun hocam senden bir tek sen anladın anlatmak istediğimi saolasın bu şekilde hallederim herhalde

THE BeYaZ
Toplam Hit: 1080 Toplam Mesaj: 9