Laptopa Görüntü Gelmiyor.
-
mrb arkadaşlar asus x61sf 210 dv laptop aldım geçen ay sorunsuz çalışıyordu.video izlerken makina dondu kum saati çıktı ve kapandı.şimdi açma tuşuna bastığımda makina çalışıyor ama ekrana hiç görüntü gelmiyor ve seste çıkmıyor açılırken masaüstü lcd monitoru bağladım yinede görüntü alamadım sizce servise götürmeden halledebilirmiyim...
-
komple güç fişini felan çektikten sonra açmayı denedin mi, veya reset atmayı
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
komple güç fişini felan çektikten sonra açmayı denedin mi, veya reset atmayı
-----------------------------denedim değişen bişi yokmousenin lambası bile yanmiyor.
-
Anakartta problem olabilir. Servise götür.
-
bende arızalı bir laptop var power basıyorsun fan çalışıyor, ekrana görüntü gelmiyor, bir kaç saniye sonra fan da duruyor. Bir kaç yere götürdüm ana kart arızalı tamir de olmaz dediler :D
-
Hoca cok uzuldum makineyide yeni almissin ama unutma tuketici haklarina gore 1 yil icinde 3 ayni arizada parani geri alabilirsin .Takip et durumuna gore .
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca cok uzuldum makineyide yeni almissin ama unutma tuketici haklarina gore 1 yil icinde 3 ayni arizada parani geri alabilirsin .Takip et durumuna gore .
-----------------------------valla sorma insan üzülüyo şimdi makinayı ist. göndercem kimbilir ne zaman gelcek.
-
Bir Lcd veya Crt ekran bağla öyle dene.
-
Pilini çıkar-tak sonra bi çalıştır.
Toplam Hit: 1949 Toplam Mesaj: 9