folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptopdan Görüntü Aktarımı.

Laptopdan Görüntü Aktarımı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EscDewil
    EscDewil's avatar
    Erkek

S.a müridler. Laptopdan lcd televizyona rs232 kablosuyla görüntü aktarsa kaliteli olur mu ? Film falan güzel izlenir mi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Aktardığın görüntünün kalitesine göre değişir. Yüksek kalite film aktarırsan çokta güzel olur iyi olur tamammı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EscDewil
    EscDewil's avatar
    Erkek

ekran kartının etkisi oluyor mu hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

cıx olmaz.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

rs232 görüntü arabirimi değildir. siz vga baglantı kablosuyla karıştırıosunuz.. rs232 bazı cihazlar için veri aktarımında kullanılır. senin soruna gelince, vga ile görüntü aktarabilirsin.çokda kötü olmaz. ama laptopunda hdmi çıkış warsa onunla yap.tek kablo ile hem ses hem görüntünü kayıpsız olarak lcd tv ye aktarmış  olursun.kolay gelsin..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstad eniştemde bir sony bravia tv var  koca bişi leptobu bağlıyorum keyfime bakıyorum ama ses çıkmaz haberin olsun kablo ayarlayabilirsen seside bağlarsın onlarda tv izleyince bizim evde izleyemiyorum zoruma gidiyor :D görüntü de sağlam kaliteli net

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Rs232 ile  görüntü ne  alaka be  Data  kablosu  Rs-232  Görüntü  Kablosu  ( VGA  ) veya  HDMI ile  görüntü alabilirsin   En iyi   Görüntüyüde  HDMI ile  alırsın

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
Toplam Hit: 1906 Toplam Mesaj: 7