folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Laptop'ım Evdeki Modem'i Görmüyor

Laptop'ım Evdeki Modem'i Görmüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,evde airties modem kullanıyorum iphone'um wireless tan yararlanıyor , bi kaç gün önce kardeşime vaio laptop aldım ilk gün wireless tan yararlanabildik fakat bi kaç gündür ''sınırlı erişim'' adı altında hata alıyorum sebebi ne olabilir ? 

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

Arkadaşlar merhaba,evde airties modem kullanıyorum iphone'um wireless tan yararlanıyor , bi kaç gün önce kardeşime vaio laptop aldım ilk gün wireless tan yararlanabildik fakat bi kaç gündür ''sınırlı erişim'' adı altında hata alıyorum sebebi ne olabilir ? 

wireless i açıp kapadınız mı (vaiodakini)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

açık hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam bilgisayarınız modemi görüyor, sıkıntı yok. Sıkıntı bilgisayarınızın internete bağlanmasında sanırım. Sorunu daha ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım.

- Modeme kaç cihaz bağlı ve kaç tanesi internete bağlanabiliyor, kaç tanesi sınırlı bağlantı uyarısı veriyor?

- Deneme esnasında yüksek upload oranında torrent veya benzeri bir bağlantı akışı var mıydı?

- Bilgisayarın "Ağ ve Paylaşım Merkezi"nde sorun tanımlamaya çalıştınız mı?

- Modemin kablosuz ayarlarında bağlı cihazlarda görülmesi gereken de görülmeyen cihaz var mı diye kontrol ettiniz mi?

- Kullandığınız internet sağlayıcısı nedir? (Bazı internet sağlayıcılarında birden fazla cihazla bağlanabilmek için routera ihtiyaç vardır)

- Bilgisayar bağlı durumda iken en son yapılan işlem hakkında bilginiz var mı? (Ayarlarında bir oynama söz konusu olabilir)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam bilgisayarınız modemi görüyor, sıkıntı yok. Sıkıntı bilgisayarınızın internete bağlanmasında sanırım. Sorunu daha ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım.

- Modeme kaç cihaz bağlı ve kaç tanesi internete bağlanabiliyor, kaç tanesi sınırlı bağlantı uyarısı veriyor?

- Deneme esnasında yüksek upload oranında torrent veya benzeri bir bağlantı akışı var mıydı?

- Bilgisayarın "Ağ ve Paylaşım Merkezi"nde sorun tanımlamaya çalıştınız mı?

- Modemin kablosuz ayarlarında bağlı cihazlarda görülmesi gereken de görülmeyen cihaz var mı diye kontrol ettiniz mi?

- Kullandığınız internet sağlayıcısı nedir? (Bazı internet sağlayıcılarında birden fazla cihazla bağlanabilmek için routera ihtiyaç vardır)

- Bilgisayar bağlı durumda iken en son yapılan işlem hakkında bilginiz var mı? (Ayarlarında bir oynama söz konusu olabilir)

Hocam ilgin için teşekkür ederim,firewall engellemiş ve sorunu çözdüm.

Toplam Hit: 3254 Toplam Mesaj: 5