folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop'ın Flex Kablosu Değişti Ama

Laptop'ın Flex Kablosu Değişti Ama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ekran pembe pembe oluyordu, ekranı ileri geri yaptığımda düzeliyordu. sonra tamamen gitti hep pembe oldu. götürdüm tamire, tamir edildi şimdi aldım bilgisayarı, kafama takılanlar;

* sanki biraz beyazlık artmış gibi geldi(uzun zamandır kullanmadığım için belkide bana öyle geliyordur diye düşündüm),

*birde 1080p film veya youtube videosu açtığımda eski kaliteyi alamıyorum sanki

*yine film veya videoda sahne geçişlerinde siyahtan normal sahneye geçişte ufak tefek çizgiler oluyor ( normal internet kullanımda yok sadece videoda, sanki böyle kalitesiz bi film izliyormuşum gibi)

bunlar mümkün müdür? nedir tam olarak flex kablo? sadece ekranla kasayı birbirine baglayan kablo mudur yoksa başka işlevi var mıdır? şimdiden teşekkürler. kolay gelsin.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

http://prntscr.com/5flzvn bahsettiğim çizgi bu 

http://prntscr.com/5fm1pr  Allah için böyle bi 1080p olur mu?

RotKerim tarafından 11/Ara/14 16:22 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

HD ekran takmamıştır.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ekranım değişmedi ama sadece kablo değişti

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

monitörüm 1280x1024 olduğu için o beğenmediğin hd bile iyi gözüktü o.O

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 674 Toplam Mesaj: 5