Laptopta Cd-Rom Hatası :-/
-
ya eski laptopu kıprısa götürcem pardus yükliyeyim dedim çok boktandı neyse kurdum belli bi yere kadar geldi hata aynen şu
-------
paketlerin kurulumu sırasında bir hata oluştubu bozuk bir pardus cd'si veya cd-rom okuyucularından kaynaklanıyor olabilir
hata
[Erno 5] Girdi/Çıktı hatası
------
cd-romda hata var galba çünkü windows yükliyeyim dedim, ubuntu yükliyeyim dedim onlarda hata çıktı napmam lazım şimdi cdromu mu değiştircem :S
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ya eski laptopu kıprısa götürcem pardus yükliyeyim dedim çok boktandı neyse kurdum belli bi yere kadar geldi hata aynen şu
-------
paketlerin kurulumu sırasında bir hata oluştubu bozuk bir pardus cd'si veya cd-rom okuyucularından kaynaklanıyor olabilir
hata
[Erno 5] Girdi/Çıktı hatası
------
cd-romda hata var galba çünkü windows yükliyeyim dedim, ubuntu yükliyeyim dedim onlarda hata çıktı napmam lazım şimdi cdromu mu değiştircem :S
-----------------------------
bu bozuk bir pardus cd'si veya cd-rom okuyucularından kaynaklanıyor olabilir
belki cd'de sorun vardır :S ba$ka cd ile denesen?
-
abi windows xp ile denedim şimdi ubuntuyla tekrar deniyeceğim.İnş. cd bozuktur. yoksa sictim.bide cd rom çıkacak boktan bilgisayar içn.
-
ubuntuyu hatasız kurdu :S
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
ubuntuyu hatasız kurdu :S
-----------------------------ozaman pardus cd'in ciziktir hacım.
-
abi pardus 2007.3 var onu deniyorum bşalarda hep cdromlar ile ilgili hatalar veriyor.
ubuntuda da verdi 2007 kurmayı deniyorum olursa 2008 i indircem :(
-
Sorunu bilmiorumda kıbrısta okuyan çok var gibi bi kıbrıs buluşmasımı yapsak okullar açılınca:D
-
olur hoca olur...
mq ya..k3b de apardus 208 indirdim yazıdrmadı 3 cd çöpe, masaüstüne atayım dedim yine olmadı şimdi elimdeki 2008 i tkerar deniyeceğim olmazsa bi çaresine bakıcaz
-
bilmeyen varsa diye söyliyeyim bilim ve teknik ağustos sayısı pardus 2008 cdsi verior
-
ok onu alayım bi yarın deneyeyim fıtık oldum şimdi indiriyorum :'(
hayır pardus olmassa Türkçe desteği bu kadar fazla olan başka linux ne kurucam ben ya.. pff