Laptopta Ekran Kartına Karar Veremiyorum
-
sizce nVidia 9300M G mi 8600 gt mi
-
Selamlar...
Arkadaşım, öncelikle şunu söylemek istiyorum, eğer 8600 serisinden alacaksan 8600m gt yerine 8600m gs öneririm. Daha hızlı veri akışı sağlar ;)
Ayrıca, 9300m g mi yoksa 8600m gs mi dersen, ikisinin de özellikleri hemen hemen aynı. Her ikisi de 256 mb paylaşımsız ve RAM destekli 1 GB.
Arkadaşa geçende bir dizüstü bilgisayar aldık. Parçaları karşılaştırdık. İşlemci ve ekran kartları farklı sadece. Gerisi aynı.
Yaptığımız testlerde 8600m gs nin 9300m g den daha iyi performans verdiğini gördük. Ancak aralarında çok büyük bir fark da yok. 8600m gs biraz daha fiyatlı. Hangisini seçersen seç, pişman olacağını sanmıyorum.
-
paylaşımsız 256 ekran kartı ramisi
geforce 9300m g
kullanıyorum
kullanmıyorum aslında mesajı o laptopumdan ( asus f3 sg ) yazıyorum ama daha oyun denemek nasip olmadı bugün 1 hfta 1 gün oldu :D
aldıım yerdeki adam orta-iyi çoook oyun çalıştırır güzel dedi bilemiyecem
-
9300 giriş seviyesi ekran kartıdır, 8600 gt ise orta seviye tercihin 8600 GT tarafında olsun
-
herkez öyle diyo ama ekran kartı salam gayet iyi görüntü alabilirsin. Her ikiside yeterli olur herhalde ama ben daha yetirliyi aryorum. Gold da ki %20 indirimden yararlanmayı pilanlıyorum
-
Selamlar...
Arkadaşım, öncelikle şunu belirteyim, daha üst bir ekran kartı aldığın taktirde şarj ömrün düşecek. Harici ekran kartı kullanan dizüstü bilgisayarlarda en çok enerji harcayan parça şüphesi ekran kartıdır. (5200 rpm lik hdd li modeller için :))
Sana benim kullandığım 8600m gs yi rahatlıkla önerebilirim. (ASUS F3SV)