Laptopta Ki Garip Isınma Sorunu
-
ya az önce pc i açtım laptopu yani neyse herşeyini temizledim ıslak mendille diş fırçasıyla filan fanını da temizledim lakin kasayı takarken az önce touchpad kablosunu takmadım bunun dışnda az önce deniyim dedim ama takmış olmama rağmen fan halen çalışmadı :/ sizce mantıklıu br acıklaması varmıdır ??

makina bu
-
BIOS tan bak bakıyım fan ayarı silent mode da filan mı.
eğer öyleyse ilk bi 5-10dk çalışmıyor. ısınana kadar yani..
bende de q530h var.

-
autoydu ısınma sorunu vbaşladı low a çektim şimdi hiç çalışmıyor :|| onun harici biostayken bri kaç kere pc kapandı bende analmadım durumu yeni bir bios yazılımı bakıyom şuan
-
barışın dediği gibi hemen çalışmaya bilir çünkü belli bir ısıya gelince çalışıyor termstat gibi bişi
-
HeadBanger bunu yazdı
autoydu ısınma sorunu vbaşladı low a çektim şimdi hiç çalışmıyor :|| onun harici biostayken bri kaç kere pc kapandı bende analmadım durumu yeni bir bios yazılımı bakıyom şuan
acma ozaman hocam makina kendini kapatiyosa geri ac fan kablosunu dogru takip tapmadigini kontrol et bir
-
@xfiles çok aşırı ısılara ulaşıyor ama ancak öyle fan braz dönüyordu
@asker ısınma sorunundan dolayı kendini kapatıyormuş şişmdi baktım
-
HeadBanger bunu yazdı
@xfiles çok aşırı ısılara ulaşıyor ama ancak öyle fan braz dönüyordu
@asker ısınma sorunundan dolayı kendini kapatıyormuş şişmdi baktım
evet hocam isindigi icin kendini kapatir zorlarsan yanabiliyor islemci ondan dedim fan calismiyorsa baglantilari kontrol et istersen ac bir termal macun sur icine isinma sorunu azalir fan az calisiyorsa biostan bak ayalarina auto yap low yapma
-
Ben bu Samsung'un amına koyim. Herşeyi mükemmel ama bu ısınma sorunu fena. Makine gavur amı gibi yanıyor. Oyun falan oynatmıyor artık. Oyun oynayınca ısınıyor ve çat diye kapatıyor. (Model: R522, 3-4 yıllık makine)