folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptopta Xp Yükleme Sorunum.. Hp Nx6310

Laptopta Xp Yükleme Sorunum.. Hp Nx6310

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    selamlar bir problemim var bir laptop var elimde hp nx6310 bunun üzerindeki hdd sata 80 gb ben 120 gb taktım fakat yüklerken hdd bulunamadı diyor raid driveri vs. olayımı var bunda yada biostan bu durumu nasıl aşabilirim yardımcı olursanız sevinirim normalde masaütsü pc lerdeki ana kartlarda diskete raid driverlerini atıyorum f6 yapıyorum olay bitiyor. bunda nasıl oluyor disket sürücüsü yok :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    buldum ya varmı böyle bişey :D ne tembel adamım ya valla harbi diom ilerleyen günlerde tembellik ile alakalı bi yazı yazacam olmuyore böyle formatı atayım resimlerle nasıl olduğunuda anlatırım aynı soruna düşenlerde halleder

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    biosdan sata kontrollerini kapatacan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    orjinal cd sini kullan len :)) ben profesyonel kurmaya çalıştım mal hata verdi orjinal cd babalar gibi1 saatde kurdu :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    driverların yedeğini al öle bas formatı çok uğraştırıyo c diskinin içinde bi klasörde tüm driverları neydi o klasörün adı unuttum xp pro kurmak için önce biosdan sata kontrollerini kapatacan açık olunca disk hatası weriyo sisteminizde sabit disk bulunamamıştır die
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

evt aynen öyle yapıyordu taaki biostan kapatana kadar :D kapattım bastım formatı şimdide driverleri download ediyorum

dj olm sen anlamamışsın sorunu :) sata olduğundan hdd yi yok gibi görüyor bazen satayı disabled edince bastı formatı :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    helal olsun :D
Toplam Hit: 1810 Toplam Mesaj: 7