Laptoptan İnternete Girememe Sorunu
-
bizim kapişin laptopundan internete giremiyomuş zavallı şimdi aradı , dedim driver kur filan ama, aklıma başka çözüm gelmedi. burada bi beyin fırtınası yapıp şu sorunu çözmek için çözümler üretsek diyorum
laptop şu : Acer Aspire 5520G
driver hariç başka neden dolayı internete girmez ?
-
hacı külüstürle girdim nete :)) laptopla hala giremiorum :( modem wireless degil ve kablo ile giriyorum laptopa takıyorum kabloyu baglantıyı görüyor ama internete girmiyor modemde komşuda işin ters tarafı :| ne yapabiliriz bunun için...
-
donanım tam yüklü ise sorun cıkmadan kurulduysa laptopun üzerinde wireless acma tusu olabilir onu yanlıslıkla kapatmıs olabilirsin eğer o tus yoksa klavyede Fn tusunu basılık tutara F2 tusuna bas..acılması gerekio
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
hacı külüstürle girdim nete :)) laptopla hala giremiorum :( modem wireless degil ve kablo ile giriyorum laptopa takıyorum kabloyu baglantıyı görüyor ama internete girmiyor modemde komşuda işin ters tarafı :| ne yapabiliriz bunun için...
-----------------------------İşletim sistemin vista sanırsam;
Ağ bağlantılarım->Ağ paylaşım merkezi;
burada ağ bulma diye bir seçenek olcak onu aç+üstteki müritin dediği gibi wireless butonun kapalı olabilir,(bazı bilgisayarlarda bluetooth ile wireless aynı butonda oluyor).