folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptoptan İnternete Girememe Sorunu

Laptoptan İnternete Girememe Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bizim kapişin laptopundan internete giremiyomuş zavallı şimdi aradı , dedim driver kur filan ama, aklıma başka çözüm gelmedi. burada bi beyin fırtınası yapıp şu sorunu çözmek için çözümler üretsek diyorum

laptop şu : Acer Aspire 5520G 

driver hariç başka neden dolayı internete girmez ? 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    hacı külüstürle girdim nete :)) laptopla hala giremiorum :( modem wireless degil ve kablo ile giriyorum laptopa takıyorum kabloyu baglantıyı görüyor ama internete girmiyor modemde komşuda işin ters tarafı :|  ne yapabiliriz bunun için...

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    donanım tam yüklü ise sorun cıkmadan kurulduysa laptopun üzerinde wireless acma tusu olabilir onu yanlıslıkla kapatmıs olabilirsin eğer o tus yoksa klavyede Fn tusunu basılık tutara F2 tusuna bas..acılması gerekio
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

kapil bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı külüstürle girdim nete :)) laptopla hala giremiorum :( modem wireless degil ve kablo ile giriyorum laptopa takıyorum kabloyu baglantıyı görüyor ama internete girmiyor modemde komşuda işin ters tarafı :|  ne yapabiliriz bunun için...
    -----------------------------

İşletim sistemin vista sanırsam;

Ağ bağlantılarım->Ağ paylaşım merkezi;

burada ağ bulma diye bir seçenek olcak onu aç+üstteki müritin dediği gibi wireless butonun kapalı olabilir,(bazı bilgisayarlarda bluetooth ile wireless aynı butonda oluyor).

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 1000 Toplam Mesaj: 4