folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Laptoptan Kablo İle İnternet Verdiğim Cihazın Ip Adresini Nasıl Öğrenirim

Laptoptan Kablo İle İnternet Verdiğim Cihazın Ip Adresini Nasıl Öğrenirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

selam arkadaslar.ben wireless ile laptoptan nete bağlanıom.kablo ilede dreambox uydu alıcısına baglantı veriyom.şimdi ben bu neti verdiğim cihazın ıp adresini nasıl öğrenirim.bu aada kullandıgım wireless ta hack yani wep şifrelemesini kırdım.yani modeme baglanamıyorum çünkü hiç bilgim yok.yardımcı olursanız sevınırım

Telegram @WVesselam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

yardımcı olursanız sevınırım

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

Ben ağdaki bilgisayar adreslerini öğrenmek için angry ip scanner kullanıyorum. Tavsiye ederim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

komut satırına "netstat -n" yaz bir bak bilgisayarın etkileşimde olduğu tüm ipler gözükür

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Modeme bağlı olan pc den modeme gir. Modeme bağlı tüm cihazları ve onların iplerini görebilirsin.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

adamın modeme erişimi yok anlaşılan.. ya modem arayüz şifresini deneyip tek tek brute misali kıracaksın yada ip scannerları kullanacaksın arkadaşın dediği gibi.. yada dreamboxun kullanım klavuzuna bak belki ayarlarında vardır illa nerde gösterildiği...

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:
    -----------------------------

adamın modeme erişimi yok anlaşılan.. ya modem arayüz şifresini deneyip tek tek brute misali kıracaksın yada ip scannerları kullanacaksın arkadaşın dediği gibi.. yada dreamboxun kullanım klavuzuna bak belki ayarlarında vardır illa nerde gösterildiği...

-----------------------------

kullanım klavuzunda bundan bahsedilmiyo arastırdım.ip scanner programını denerim akşama inş işe yarar

Telegram @WVesselam
Toplam Hit: 1284 Toplam Mesaj: 7