Laptoptan Kablo İle İnternet Verdiğim Cihazın Ip Adresini Nasıl Öğrenirim
-
selam arkadaslar.ben wireless ile laptoptan nete bağlanıom.kablo ilede dreambox uydu alıcısına baglantı veriyom.şimdi ben bu neti verdiğim cihazın ıp adresini nasıl öğrenirim.bu aada kullandıgım wireless ta hack yani wep şifrelemesini kırdım.yani modeme baglanamıyorum çünkü hiç bilgim yok.yardımcı olursanız sevınırım
-
yardımcı olursanız sevınırım
-
Ben ağdaki bilgisayar adreslerini öğrenmek için angry ip scanner kullanıyorum. Tavsiye ederim
-
komut satırına "netstat -n" yaz bir bak bilgisayarın etkileşimde olduğu tüm ipler gözükür
-
Modeme bağlı olan pc den modeme gir. Modeme bağlı tüm cihazları ve onların iplerini görebilirsin.
-
adamın modeme erişimi yok anlaşılan.. ya modem arayüz şifresini deneyip tek tek brute misali kıracaksın yada ip scannerları kullanacaksın arkadaşın dediği gibi.. yada dreamboxun kullanım klavuzuna bak belki ayarlarında vardır illa nerde gösterildiği...
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------adamın modeme erişimi yok anlaşılan.. ya modem arayüz şifresini deneyip tek tek brute misali kıracaksın yada ip scannerları kullanacaksın arkadaşın dediği gibi.. yada dreamboxun kullanım klavuzuna bak belki ayarlarında vardır illa nerde gösterildiği...
-----------------------------kullanım klavuzunda bundan bahsedilmiyo arastırdım.ip scanner programını denerim akşama inş işe yarar