folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptopu Servise Vermek?

Laptopu Servise Vermek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

slm müridler. laptop aldım 10 ay falan oluyo. Lenovo g560. pc kapanıp duruyor. servise vermeyi düşünüyorum bu konuda fikri olanlara bi kaç sorum olacak

1, rami fanı falan değiştirilmiş olarak gelebilir diye duydum hani kötüsünü takma durumu,bu doğru mudur?

2,extra ücret olacak garanti dışı bir durum varsa(ki oluğunu sanmıyorum) yapmadan önce sorarlarmı yapalım diye?

3,aldığımda win7 basicti, bilindik yöntemlerle ultimate yaptım bu garanti kapsamından çıkarma ihtimali doğurur mu?

4, özel dosyaları d ye yedeklesem d ye de format atarlar mı?( her servise gidince format atılır diye düşünüyorum)

5, izmirdeyim acaba kaç günde geri teslim alabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    alayım lazım olur belki
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:
    -----------------------------

slm müridler. laptop aldım 10 ay falan oluyo. Lenovo g560. pc kapanıp duruyor. servise vermeyi düşünüyorum bu konuda fikri olanlara bi kaç sorum olacak

1, rami fanı falan değiştirilmiş olarak gelebilir diye duydum hani kötüsünü takma durumu,bu doğru mudur?

2,extra ücret olacak garanti dışı bir durum varsa(ki oluğunu sanmıyorum) yapmadan önce sorarlarmı yapalım diye?

3,aldığımda win7 basicti, bilindik yöntemlerle ultimate yaptım bu garanti kapsamından çıkarma ihtimali doğurur mu?

4, özel dosyaları d ye yedeklesem d ye de format atarlar mı?( her servise gidince format atılır diye düşünüyorum)

hocam bnde lenovo kullanıyorum ara ups kargo ile kapından alıp kapına bırakıyolar.istanbuldayım 1 hafta içerisinde hatta 4 gün sonra yapılıp geldi adresime ist dışı 2 hafta da gönderirler türkiye çapında 1 tane yetkili servisi var istanbulda ama kotu parça takma olayları yok servisine bizzat ta gitti ilgi alaka güzel hocam.

ücretli onarımı haber veriyorlar arayıp

yazılım garanti kapsamına girmez hocam donanım girer

format atılabilir test amaclı olarak 

dedigim gibi 2 haftada falan alırsın detaylar icin konusuruz :)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Servise güvenme hocam mutlakla yedekle. Zamanında benim bilgisayar servise gidince yedekleyin demiştim. C'deki Program files, Windows, Users gibi klasörleri yedekleyip D'deki arşivi silmişlerdi.

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bamboocha bunu yazdı:

joe_black bunu yazdı:

hocam bnde lenovo kullanıyorum ara ups kargo ile kapından alıp kapına bırakıyolar.istanbuldayım 1 hafta içerisinde hatta 4 gün sonra yapılıp geldi adresime ist dışı 2 hafta da gönderirler türkiye çapında 1 tane yetkili servisi var istanbulda ama kotu parça takma olayları yok servisine bizzat ta gitti ilgi alaka güzel hocam.

ücretli onarımı haber veriyorlar arayıp

yazılım garanti kapsamına girmez hocam donanım girer

format atılabilir test amaclı olarak 

dedigim gibi 2 haftada falan alırsın detaylar icin konusuruz :)

eyw usta cvp için tşk. anlatmak istediğim şuydu hani bilindik yollarla ultimateye yükselttim gidip babalar gibi parasını basmadım. servise gidince suç teşkil ediyo falan diye garantisi ölmüş olmasın ndan dedim. ayrıca şikayet olayı falan olsa mazallah 20 30 bin cezası var tırsıyom ondan yani :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    yyok ya servisin tek ilgi alakası donanımdır ama açıp bakarlar işletim sitemini kontrol için orada geninue yazıyodur muhtemelen np korkma :D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

işletim sistemi önemli değil. garanti dışı kalmaz.

ancak format atabilirler ve üzerinde lisansı olan işletim sistemini kurabilirler. ve ya kurmaya da bilirler işletim sistemsiz gelebilir.

ama unutmadan hiç bir servis verinin korunmasını garanti etmez.

c-d farketmez. sürücülerin birleşmiş olarakta gelebilir.

çok değerli verilerin varsa bir başka yere yedekle.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

en iyisi dvdye falan çekeyim önemli olanları . sonrai lk önce ben bi format atayım :D. eyw tşkler cvplar için.

Toplam Hit: 704 Toplam Mesaj: 8