folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptopum Hoperlörü Görmüyor

Laptopum Hoperlörü Görmüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar alet tamirden yeni geldi eskiden hoperlör yada kulaklık taktığım anda ses taktığım aygıttan gelirdi şuanda ses hep dahili hoperlörlerden geliyor yardımcı olurmusunuz işletim sistemi windows7

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

modeline göre ses kartını bul tekrar yükle hocam

172* & 05-18-10 17:3x..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HuznunHikayesi bunu yazdı:
    -----------------------------

modeline göre ses kartını bul tekrar yükle hocam

realtek alc268 aradım ama win7nin sürücüsünü bulamadım amaben visata sürücüleri uyumlu diye biliyordum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

tamire verdğin yere sordunmu böle böle die

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

bak bi hocam bişe demiş ama (:

http://www.sevenforums.com/sound-audio/24053-help-realtek-hd-alc-268-a.html

bide http://www.downloadatoz.com/driver/item_acer-extensa-4630-notebook-realtek-alc268-audio-driver-6-0-1-5901-for-win7.html

172* & 05-18-10 17:3x..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

tamire verdğin yere sordunmu böle böle die

onlarla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum format attım heraldew sürücüde bişi var uğraştım biraz ama beceremedim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bende aynı sorunu yaşıyordum belki sana da çözüm olur.Şimdi kulaklığı taktığında varyasılan hoparlör oluyorsa bizde kulaklığı varsayılan yapcaz olmadığı zaman hoparlör çalışacak :D.Kulaklığı takınca sağ alttaki ses simgesine sağ tıkla, kayıttan yürütme aygıtlarına tıkla sonra orda bi hoparlör bi de kulaklık resmi olacak.Kulaklığa tıklayıp alttan varsayılan yap de.Umarım çözüm olmuştur

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Hocam realteklerde sistem tepsisindeki ikondan çıkışı aktifleştirmen gerekebilir. No output, Analog output, Analog-Digital Output gibi 3 seçenek var bazı modellerde. No outputta ise ses vermiyor olabilir.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 852 Toplam Mesaj: 8