folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop'um İçin Doğru Driveri Nasıl Bulabilirim ?

Laptop'um İçin Doğru Driveri Nasıl Bulabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

Selam hocalar. ben bundan 1 yıl kadar önce hp g6-1050st laptop aldım. (önermem, üstüne dökülen su temas etmeden buhar oluyor)

laptopu aldığımda içinden driver cd/dvd si çıkmadı, zaten freedos idi.

hp nin internet sitesinden driverleri indirip kurduğumda hiç bir problem yoktu,  fakat bir oyun laptopta çok fazla kasılıyodu. başka hiçbişey kasılmamasına rağmen o oyunda çok düşük fps alıyodum. Kaldırmamasıyla alakası yok, 6 küsür senelik pc imde çok rahat oynanabiliyodu. her neyse, ekran kartı driverin yanlış/güncel değildir dediler. tekrardan ekran kartı driveri aradım. oyun hala aynı kaldı.

Fakat şöyle bişey varki laptop eskisine göre daha çok ısınıyor ve bazı oyunlarda (age of empires 2, minecraft, hatta dungeon keeper2 de bile) anlık donmalar olmaya başladı. 

laptopumun kendine ait driverlerini nasıl bulabilirim? atinin kendi sitesinden bile sonuç alamıyorum. 

teşekkürler şimdiden

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hocam en doğru driverları kendi sitesinden indirirsin diğer kaynaklardan indirdiklerin pek bi sonuç vermez.

ısınması ise driverdan değil fanının tıklaı olmasından cihazın temizlik ve bakıma ihtiyacı olmasından dolayıdır

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

OttomanSlap bunu yazdı:
    -----------------------------

Selam hocalar. ben bundan 1 yıl kadar önce hp g6-1050st laptop aldım. (önermem, üstüne dökülen su temas etmeden buhar oluyor)

laptopu aldığımda içinden driver cd/dvd si çıkmadı, zaten freedos idi.

hp nin internet sitesinden driverleri indirip kurduğumda hiç bir problem yoktu,  fakat bir oyun laptopta çok fazla kasılıyodu. başka hiçbişey kasılmamasına rağmen o oyunda çok düşük fps alıyodum. Kaldırmamasıyla alakası yok, 6 küsür senelik pc imde çok rahat oynanabiliyodu. her neyse, ekran kartı driverin yanlış/güncel değildir dediler. tekrardan ekran kartı driveri aradım. oyun hala aynı kaldı.

Fakat şöyle bişey varki laptop eskisine göre daha çok ısınıyor ve bazı oyunlarda (age of empires 2, minecraft, hatta dungeon keeper2 de bile) anlık donmalar olmaya başladı. 

laptopumun kendine ait driverlerini nasıl bulabilirim? atinin kendi sitesinden bile sonuç alamıyorum. 

teşekkürler şimdiden

http://www.lavalys.com/

indir aç donanım ın butun ıcerıgını gorebılır ona gorede o uretıcının orj yazılımını drıverı yuklersın

ısınma ıcınde gonder sworfısh muride halletsin

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

aygıy yöneticisinden bilinmiyen aygıtın kimliğini kopyala

ve www.devid.info adresinde tarat sana direk driverin indirme linkini versin

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Hocam ısınma donma vs bazen toz dan olabiliyor garantisi devam ediyorsa ki ediyordur alalı 1 sene oldu demişsin götür servise içini temizlesinler bitmişse aç içini temizle :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

herkese teşekkür ederim. 

ısınma konusuna şöyle bişey demek istiyorum. 2 ay kadar önce hp ye mail attım laptopum çok ısınıyor, tozlandığından şüpheleniyorum, laptopun arkasını açıp temizlik yapsam noolur , garantisi gidermi dedim. adamlar bana ısınma sebebini, bios update si yapmam gerektiğini ve bios update için gerekli programı yolladılar. bende biosu update ettim, sanki laptop daha çok ısınıyomuş gibime geliyor. 

yaz sonuna doğru laptopu garantiye göndereyim diyorum ama nasıl yapıcam bi fikri olan varmı. kargoylamı yollayacam yoksa onlar gelip alacakmı ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bulunduğun ilde bölge onarım merkezi yokmu? msela izmirde çankayada var. oraya götürürsen zaten halledersin işini.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

bulunduğun ilde bölge onarım merkezi yokmu? msela izmirde çankayada var. oraya götürürsen zaten halledersin işini.

yok hocam, izmir ankara ve istanbulda varmış sadece. 

Toplam Hit: 2146 Toplam Mesaj: 9