Laptopumun İşletim Sistemi Başlamıyor Ama Verilerim Aynen Duruyor
-
arkadaşlar laptopun hdd sini hariçten bi bilgisayara taktım bilgisayarda enterestik bi yükleme programı vardı hani sürükleyip atınca windowsun yükleme iletişim penceresi war ya ondan hariç 3. parti bi yazılım muhtemelen neyse işte onunla atarkene önbellek seçeneği wardı bende onu 200mb yaptım birleşik olarak atsın verileri diye fakat tekrar kutudan çıkartıp bilgisayara takınca sadece bilgisayarın markasının gözüktüğü logo açılıyor sonra ciiuuv die sanki kafa atma sesi gibi kendi kendini yeniden başlatıyor başka bi bilgisayara hariçten takıp işletim sistemini başlatırkenede aynı sorunu yaşıyorum ama bellek gibi kullana biliyorum nola bilir formatsız bi şekilde nasıl düzelte bilirim donanımsalmı yazılımsal mı o önbelleği artırarak veri transfer etme ile ilgisi warmı ?
-
Format atmadan üzerine windows kur bilgilerin kaybolmaz.Sonra yedekle ve güzel bi format at
-
şimdi bellek gibi kullanabiliyorum xp cdm yanımda değil o şekilde bir müdehale yapamazmıyım acep bi fikri olan warmı regeditten yada ne biliim onun giibi bişe
-
şimdi dell inspirion 1100 m.ö 5. yy da imal edilm,iş daha sonra modernize edilerek bundan 4 sene önceki birkaç parçası değişmiş
20gb bi hhd si var
ben bunu çıkarttım kutuya koydum usb den başka bi bilgisayardan 5gb kadar bi veri transferi yaptım sonra tekrar bilgisayara takınca sanki kafa atarmış gibi oldu hdd kontrolüne gelince bilgisyar resetliyor kendini ama f5 ile ileri başlatma seçeneklerine ulaşabiliyorum fakat işe yaramıyor genede resetliyor gene kutuya koyunca flash bellek gibi kullanabiliyorum ama kutudanda işletim sistemini başlatamıyorum haliyle dosyalarımas erişebiliyoruım ama işletim sistemi açılmıyor format atmakta istemiyorum onca güncellemeyi tekrar yüklemek zorunda kalıcam -
Arkadaşım senin amacın hdd yimi kurtarmak bilgilerimi kurtarmak ?
-
amacım hdd yide işletim sisteminide onunla birlikte verileride kurtarmak eskisi gibi kullanabilmek ama format atmada
-
Windows Logosunda Yapıyorsa Onu Mavi Ekran Veriyordur çözümüde Biosdan Satayı Kapatman. Yok Direk Kapanıyor Diosan Onda HDD den Farklı Bi Sorun Vardır
-
yok malesef win logosunda deil dell logosunu geçince yapıyor+ olarakta xp cid sini takınca ntrld eksik dio
Toplam Hit: 908 Toplam Mesaj: 8