folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop'un Fanı Hiç Durmuyor

Laptop'un Fanı Hiç Durmuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

arkadaslar laptopun fan cok uzun zamandır hiç durmadan çalışıyor. altta program calısıyo diye düşünüyordum baktım bişe yok. 
    simdi de her şeyi kapattım altta çalışan programları engelledim, hiç bişe calısmıyor. ama fan gene aynı. bi uğultu gibi sürekli hiç durmadan. rahatsız edici oldu. 
    bilgisayar 4 yıllık falan var :D  
    ne yapmam gerekir. fanın orayı açıp elimden geldiğince temizleme işlemi de yaptım. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

nasıl hocam ya laptop acık olduktan sonra fan calısır buda gayet normal daha detaylı acıklar mısın?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    Bico bunu yazdı

nasıl hocam ya laptop acık olduktan sonra fan calısır buda gayet normal daha detaylı acıklar mısın?

haklısın ilginc yazmısım.  hararetli bi şekilde çalışıyo hocam. normal değil yani, hani pc kasılırda birden hızla çalışmaya başlar ya , benimkisi sürekli o şekilde çalışıyo.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

benim laptoda öyle bi sorun vardı ama fanı iyice temizledim ve alüminyum soğutucuları da sildim, kompresorle içini iyi temizledim kesildi ses. olmadı fanını değiştirip başka bir fan almayı dene, bir ihtimal fan dönerken kablolarına sürtüyor olabilir de..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

benim laptoda öyle bi sorun vardı ama fanı iyice temizledim ve alüminyum soğutucuları da sildim, kompresorle içini iyi temizledim kesildi ses. olmadı fanını değiştirip başka bir fan almayı dene, bir ihtimal fan dönerken kablolarına sürtüyor olabilir de..

eywallah hocam bidaha temizlerim yarın herşeyini. bide fanı yıkasam ben sora kurutsam sıkıntı olurmu. olmaz dimi. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

fanı tamamen çıkartabiliyorsan bir şey olmaz, yoksa ıslak bezle silmeyi dene ve iyice kurut.. ayrıca yine ıslak bezle soğutucuları sil.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Arkadaş çalışmasa dert yanarsınız, çalışsa dert yanarsınız :)

Hocam dizüstü bilgisayarınızın fanını temizleyebildiğinize eminseniz bilgisayarın altındaki hava giriş deliklerini tıkayabilecek yüzeylerde kullanmamaya özen gösterin.

Bilgisayarınızın harareti yalnızca bilgisayarınızın çalışma gücüne bağlı değildir. Bulunduğunuz ortamdaki oda sıcaklığı da etki eder. Çok sıcak odada bulunuyorsanız normal karşılanabilir.

RaNGeR tarafından 28/Eki/12 21:14 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1599 Toplam Mesaj: 7