Laptopun İçindeki Hayvanat Bahçesi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=6wdNceiR6UU

Rusyada adamın laptopunun içinden bi dünya böcük çıkıyor.. 

Teknik servis olup buna benzer durumla karşılaşanlar var mı aramızda merak ediyorum..

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oha çüş 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Tam da bugün ısınma sorunu diye konu açtım :D hayvan mı besliyorum yoksa ben de içerde :F

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

benim bilgisayarımda öyleyse eğer s*kerim bu bilgisayarı kontrol ettirecem amk velev ki çıkarsa böyle bir şey sittin sene kullanmam laptop

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Tam da bugün ısınma sorunu diye konu açtım :D hayvan mı besliyorum yoksa ben de içerde :F

Bunu görünce benim aklıma da senin konu gelmişti :)Merak etme senin makina o kadar ısınıyor ki içinde canlı yaşacağını sanmıyorum.Yaşasa bile evrim geçirir o.Dikkat et alien çıkmasın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Bunu görünce benim aklıma da senin konu gelmişti :)Merak etme senin makina o kadar ısınıyor ki içinde canlı yaşacağını sanmıyorum.Yaşasa bile evrim geçirir o.Dikkat et alien çıkmasın

O kadar ısınan makinada böcükler olsaydı eğer ısıdan dolayı pişen haşerattan çıkan binevi mangal kokusu sarardı ortalığı.. Umarım yoktur..

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
Toplam Hit: 795 Toplam Mesaj: 6