folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptopun Klipsleri Kırıldı

Laptopun Klipsleri Kırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

sa müritler şimdi bende asus laptop var geçen durduk yere ısınmaya başladı dedim söküp temizliyeyim daha önce 2 defa garantiye gitmişti nasıl olsa açıldı anlamazlar die açtım sökerken bu  touchpad ve dvd-rom un kablolarını cıkartmak için klipsinin üstündeki siyah zımbırtıyı geri çekip kablosunu öyle cıkartmak gerekiyo tüm laptoplarda oldugu gibi geriye çekerken elimde kaldı o siyah küçük sıkıştırma aparatı ikisininde başta normalde çıkıyordur diyerek pek önemsemedim temizledim topladım laptop u şimdi ne toucpad çalısıyo nede dvd-rom garantiye yollasam (garantisini bitmesine 4 ay var) anlayıp garanti dışı kalırmı ? birde garanti dışı kalırsa ne kadara patlar bana ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Servis onu tamir etmez anakart değişim ücreti çıkarırlar servise hiç bulaşma dşarda güvendiğin bi yere göster hocam kayserıdeysen bende yardımcı olurum

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CosTeR bunu yazdı

sa müritler şimdi bende asus laptop var geçen durduk yere ısınmaya başladı dedim söküp temizliyeyim daha önce 2 defa garantiye gitmişti nasıl olsa açıldı anlamazlar die açtım sökerken bu  touchpad ve dvd-rom un kablolarını cıkartmak için klipsinin üstündeki siyah zımbırtıyı geri çekip kablosunu öyle cıkartmak gerekiyo tüm laptoplarda oldugu gibi geriye çekerken elimde kaldı o siyah küçük sıkıştırma aparatı ikisininde başta normalde çıkıyordur diyerek pek önemsemedim temizledim topladım laptop u şimdi ne toucpad çalısıyo nede dvd-rom garantiye yollasam (garantisini bitmesine 4 ay var) anlayıp garanti dışı kalırmı ? birde garanti dışı kalırsa ne kadara patlar bana ? 

Gönder bi şansını dene hocam bazen müşteri memnuniyeti için yapıyorlar

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

asus ta çalışan bi arkadaşım var hemen danışıyorm.

edit: tamamdır hocam hallederiz.. 

www.hdturk.org'a üye ol torrent sitesi işine yarar

siteden MicRocoSM  e pm at arkadaşım işini halledecek.

yunusdogan tarafından 23/Nis/13 22:10 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek
    MicRocoSM bunu yazdı

s.a kimin pc sıkıntı :D

pm attım hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek