folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Last Exile İle İlgili Bir Soru

Last Exile İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar dio erkek ama gay burya kadar tamam bide onun yanında bir koruma arkadaşı vardıya luciola o erkekmi kızmı biraz önce youtube tan  bi anılarımı tazeleyim dedim gerçekten anlıyamadım kısa saçlı hem erkeğe benziyor hem kıza

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Last Exile'ın amsk....

Konusunda bu kadar terim geçen bir anime görmedim hayatımda. Geçen sene izlemiştim. Grafikler iyi müzik rezalet çizim de öyle konuda berbat. İzleme hacı Elfen Lied felan izle hantai gibi animedir. En azında daha iyi konusu var...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

last exile gibi mükemmel bir animeyi sevmemen nekadarda üzücü halbüki müzikleri felanda güzeldir ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama ilk bikaç bölümden sıkıldıysan evet var öylebir sıkıntı ama gittikçe güzelleşiyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Yok hoca tümünü 720p bitirdim. Ahım şahım birşeyi yok. Sonu güzel bitiyor ama.

Death Note tek geçerim

Full Metal Alchemist

bleach

dhaa saymakla bitmez önce bunları izlemeni tavsiye ederim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 501 Toplam Mesaj: 4