Lastik Yakma?
-
videodaki gibi lastik yakmak için aracın ek bi özellige ihtiyacı varmıdır? yoksa bu sekilde aracı yerinden oynatmadan nasıl lastik yakılabilir? bunu normal bi aracla yapabilir miyiz?
-
Yağdan dolayı oluyo sanırım. Yani ben öyle anladım
-
Yağdan dolayı hacı el freni çekip gaza yüklenmiş anladığım kadarıyla. Araç arkadan çekişli :| Pek bilgim yoktur ama..
-
motor saglamsa yaparsın ekonomi sınıfıyla yapılacagını sanmıyorum motoru zorlarsan sakata gelebilirsin
-
yagı daha iyi kaysın die döküyolar onu biliyorum bunu kuru zeminde de yapıyolar. ayrıca el freni cekip bu hareketi yapamaz.el fredi lastikleri kitliyo.
-
bide şunu düşündüm acaba aracın el freni aksamının arka lastikleri kitlememesi için bi tür modifikasyon felan mı uyguluyorlar araca.çünki aracin arka lastikleri nerden basksan 80 km hızla dönüyo ama arac hiç kıpırdamıyor.yapmayı cok istiyorum
-
Arkadan çekişli değil, arkadan itişli yada arka iter otomobiller de sağ ayak topuğunuz frene basarken,
yine sağ ayak ucunuz gazla olacak şekilde sol ayağınızla yarım debriyaj yapmak kaydıyla video daki
action gerçekleştirilebilir. Önden çekişli otomobillerde ise durum biraz daha kolay, el freni çekili konumdayken
yarım debriyaj yaparak burnout dediğimiz olayı gerçekleştirebiliyoruz. Tabi bunu yaparken debriyaj balatasını feci
şekilde sıyırırsınız, yarım debriyajda deviri yüksek tutmak için kavrama noktasının altında yüksek devir çeviren motor
pistonlara da ciddi zarar verir...