Lavman Hakkında Detaylı Bilgisi Olan?
-
Yahu bu nedir kullanan falan varmı gerçekten de "rektal" ilişki öncesinde partnere uygulamak mı gereklidir merak ettim şimdi...
-
lavman benm bildiğim hatanelerde kullanılır. Anüsten köpüklü su verldikten sonra bağırsakalrın boşaltılması için kullanılır. Ama sen rektal ilişkiye girecesen ve domates kabuğu vakasıyla karşılaşmak istemiyosan parterine uygula derim hacım :D
-
Okulda benim uygulama sorumdu :)
Hocam o dışkılayamayanlara yani zıçamayanlara yapılan işlemdir. Biz ilişkide yapılmalı die bişey öğrenmedik duymadık. Sadece boşaltım yapamayanlara ve bağırsak, rektum problemleri olanlara yapılır diye duyduk öğrendik. Bi zararı yok yani yapmadan girebilirsin ilişkiye ;) :D
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------
lavman benm bildiğim hatanelerde kullanılır. Anüsten köpüklü su verldikten sonra bağırsakalrın boşaltılması için kullanılır. Ama sen rektal ilişkiye girecesen ve domates kabuğu vakasıyla karşılaşmak istemiyosan parterine uygula derim hacım :D
-----------------------------
Eğer partnerinin tuvaleti varsa o görünümle karşılaşabilirsinde yoksa karşılaşmazsın :;) :Dedit: ya sen yinede okeeeeeeeeeeey kullanda oda saçma olur ya :D