folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lazer Güdümlü Bombalarla, Yılanbaşını İninde Vurduk

Lazer Güdümlü Bombalarla, Yılanbaşını İninde Vurduk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Yılanbaşını ininde vurduk

1 Mayıs gecesi Kandil Dağı’na yönelik hava harekátında, terör örgütünün lider kadrosu toplantı yaparken vuruldu. 150’den fazla PKK’lının etkisiz hale getirildiği, ölenler arasında Murat Karayılan’ın da olduğu ileri sürüldü.

TÜRK Hava Kuvvetleri’nin, Irak’ın kuzeyindeki Kandil dağına yönelik ağır hava operasyonunda terör örgütünün lider kadrosu Murat Karayılan başkanlığında toplantı halindeyken vuruldu. Ağır bombardıman sonucu ölenler arasında örgütün en önemli liderlerinden Murat Karayılan’ın da olduğu iddiası Ankara’da askeri kaynaklara ulaştı.

"http://www.hurriyet.com.tr/_np/2046/5502046.jpg"%20grafik%20dosyası%20hatalı%20olduğu%20için%20gösterilemiyor.

Evlere geçtiler

Terör örgütünün Kandil Dağı civarındaki yerleşkelerinde yoğun bir hareketlilik tespit edildi. Hareketliliğin tespitinde insansız casus uçakları "Heron"ların yanısıra özellikle Amerikalıların ve diğer istihbarat birimlerinin sağladığı görsel istihbarattan da yararlanıldı.

Kış koşullarında mağaralarda yaşayan lider kadro ve diğer teröristlerin, bölgede karların erimeye başlaması üzerine daha önce de defalarca kullandıkları evlere geçtikleri belirlendi. Yaklaşık 200 PKK’lının Karayılan başkanlığında son bir durum değerlendirmesi için bu yapılarda toplantı yaptıkları kesinleşince, Türk Hava Kuvvetleri’ne ait 50’den fazla savaş uçağı 1 Mayıs gecesi saat 23.00’te Diyarbakır’dan havalandı.

Lazer güdümlü bomba

Üç saat süren etkili operasyonda Karayılan’ın başkanlığında toplantıların yapıldığı evler lazer güdümlü bombaların hedefi oldu. Ankara’ya ulaşan bilgiler arasında, ölenler arasında Karayılan’ın olduğu iddiası da yer aldı. Nitekim Genelkurmay Başkanlığı’nın dün akşam saatlerinde yaptığı bilanço açıklamasında bölgeden alınan bilgiler ve görsel olarak yapılan tespitler" den sözedilerek, Kandil dağında yokedilen hedefler arasında "terör örgütünü yönetmeye çalışan bir teröristin sıkça kaldığı yerlerin de bulunduğu" vurgulandı. Açıklamada "150’den fazla teröristin etkisiz hale getirildiği" ve "aralarında üst düzey sorumluların da bulunabileceği" kaydedildi.

Genelkurmay açıklamasında, Kandil dağına yönelik hava harekatının sonuçlarını değerlendirme çalışmalarına devam edildiği belirtildi. Hava operasyonunda örgütün ağır darbe yediği, Genelkurmay Başkanlığı’nın dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamadan da anlaşıldı. Açıklamadaki en can alıcı bölümde şu ifadelere yer verildi:

150’den fazla terörist

"Bölgeden alınan bilgiler ve görsel olarak yapılan tespitlere göre, Kandil Dağı bölgesindeki PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait tesislerden hedef olarak belirlenenlerin tümü imha edilmiştir. Bu tesisler arasında, terör örgütünü yönetmeye çalışan bir teröristin sıkça kaldığı yerler de bulunmaktadır. İlk değerlendirmelere göre, bu harekat sonucunda 150’den fazla teröristin etkisiz hale getirildiği ve harekatın terör örgütü mensupları arasında büyük bir panik havasının yaşanmasına sebep olduğu tespit edilmiştir. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında üst düzey sorumluların da bulunabileceği değerlendirilmektedir."

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    gebersin sümsük bide toplantı yapıyorlarmış peh!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kaynak nedir _? sanmıyorum vurulduğunu. cemil bayıkla murat karayılan geberse zaten pkk dağılır. kaçanlar olur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Umarım Ölmemiş Bi Köşede Can Çekişiyodur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    köpek soyu inşallah gebermiştir ama sanmıyorum muhtemelen bu köpeği dağın en güvenli bölgesinde sıkı şekilde koruyorlardır. hem örgütün içinde dahi hesaplaşma varmış,şerefsizler birbirlerini bile öldürüyorlarmış böyle bir durumda bu haysiyetsizin kolay yem olacağını düşünmüyorum fakat yinede inş. haber doğrudur.

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    geçen bi yetkili şöyle diyodu:diyarbakırdaki birlik daha çıkar çıkmaz rojtv yayınla duyuruyomuş operasyonu.muhtemelen yine ya o ...larının yandaşları ya da rojtv uyarmıştır onları...kaybın fazla olduğunu zannetmiyorum...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

HELAL SİZE BE

http://img183.imageshack.us/img183/6933/lakersturkpilotlarpl6.jpg

http://img183.imageshack.us/img183/7264/1wx9zn7.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    bende sanmıyorum vurulduğunu zaten google a erişim yasağı 1 karayılan ın vurulduğu 2 ... bence hala yaşıyordur şerefsiz!! beni bekliyor sıkacam kafasına it in . :D

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

tugra bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende sanmıyorum vurulduğunu zaten google a erişim yasağı 1 karayılan ın vurulduğu 2 ... bence hala yaşıyordur şerefsiz!! beni bekliyor sıkacam kafasına it in . :D
    -----------------------------

bundan bahsediyorsun galiba :)

http://groups.google.com/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Bende hava üssündeyim ama bize bile  öyle bir haber gelmedi inanmayın derim ama inşallah vurulmuştur

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 1125 Toplam Mesaj: 10