Lazer Yazıcı Tavsiye Edin Toneri Kolay Dolan Uğraştırmayan...
-
müridler bana normal ve çok fonksiyonlu lazer önerisinde bulunun toneri dolabilen ve kolay doldurulabilen bir şey olsun uğraştırmasın beni :) hep aynı modelden vericem yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum...
-
Normal
Hp 1102
Çok fonksiyonlu
Ricoh aficio 1515
Kyocera mf 1128 (tavsiye ed.)
OKI mc360 color
-
çok fonksiyonlu kısmına bişe diyemicemde, 5 sene önce bi hp laserjet 1320 aldı babam, hala aynı yazıcıyı aynı kartuşla kullanıyorum :): )
edit : zannımca laserjetlerin şeysinin adı kartuş olmaz :) toner kartuş vs adı herneyse artık :) -
HP LaserJet 1018 iyidir (demin bir siteden baktımda artık üretilmiyormuş.)
HP LaserJet p1102 kullanmaktayım, istediğin özelliklerde (4-5 ay önce alınmıştı satışı devam ediyordur sanırım.)
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------
HP LaserJet 1018 iyidir (demin bir siteden baktımda artık üretilmiyormuş.)HP LaserJet p1102 kullanmaktayım, istediğin özelliklerde (4-5 ay önce alınmıştı satışı devam ediyordur sanırım.)
-----------------------------hocam p1102 lazerjet uygun bana toneri kolay doluyormu şu sorunlu olanlardan değil dimi ?
-

up :)
-
Cok nadir sorun cikarmayan toner sansina kalmis hocam artik hemen hemen hepsi çipli. Çip taktirirsan veya sokturursen problem yasamazsin. Samsung tercihimdir.
-
HP LEXMARK
-
Sana Tavsiyem Fotokopi yazıcı al ama yazıcı fotokopi alma ne fark var dersen googleden fotokopi makinelerine eklenen yazıcılar diye araştır
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------
Sana Tavsiyem Fotokopi yazıcı al ama yazıcı fotokopi alma ne fark var dersen googleden fotokopi makinelerine eklenen yazıcılar diye araştır
-----------------------------fonksiyonlu yazıcılar çabuk bozulur
ev için uygun olabilir ama büro için tavsiye etmem