Lazer Yazıcı Tavsiyesi Yapar Mısınız
-
müridler kombine ürünlere biraz bakma şansım oldu. resim tarayacağım için; kombine sistemlerin belirlediğim fiyat aralığındaki tarayıcılarının, çözünürlüğünün düşük olduğunu düşündüğümden ayrı ayrı almaya karar verdim tarayıcıyı: canon lide 110 aldım şimdi siyah beyaz bir yazıcı almayı düşünüyorum, tahmininiz üzere istediğim özellikler kaliteli olması ve tonerin yeniden doldurulabilmesi haliyle çok masraflı da olsun istemiyorum (ilk maliyet olmasa bile toner vs maliyeti düşük olsun) var mı bildiğiniz ettiğiniz bir lazer yazıcı
-
güncel yok mu fikri olan ?
-
ev ofis?
-
ev hocam
-
BROTHER HL-2130 aldım. memnunum markaya güvenemiyorsan. HP P1102 Üürününü de çok tavsiye ediyorlar. siyah beyaz baskı için geçerli bu ürünler 180-200 tl fiyatları.
edit: Brother ı tavsiye etmemin sebebide toneri en ucuz olan yazıcılardan 1. veya 2. olması lazım. toner 45 tl zaten doldurtmaya kalksan yerine kalitesine göre doldurma yapan yerler 15-30 tl arası fiyat verirler.
tek tonerde 750-1000 arası çıktı alabilirsin.
HeYeT tarafından 25/Mar/13 13:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Tarama işi işin işine girmeseydi, sadece yazıcı olarak Hp 1018 süper bi cihaz, benim evde var kullanıyorum çokta memnumum,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Tarama işi işin işine girmeseydi, sadece yazıcı olarak Hp 1018 süper bi cihaz, benim evde var kullanıyorum çokta memnumum,
peki hocam dolum olayı nasıl oluyor
edit ayrıca toner dolum olayında çipin drumun harici dahili olma gibi olayları da dolum fiyatını etkiliyormuş gerçi ben nadiren dolum yapma ihtiyacı duyacağımı düşünsem de göz önünde bulundurmak istedim
MaTRiXe tarafından 25/Mar/13 13:44 tarihinde düzenlenmiştir -
MaTRiXe bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
peki hocam dolum olayı nasıl oluyor
edit ayrıca toner dolum olayında çipin drumun harici dahili olma gibi olayları da dolum fiyatını etkiliyormuş gerçi ben nadiren dolum yapma ihtiyacı duyacağımı düşünsem de göz önünde bulundurmak istedim
Üzerinde gelen toner ike 2-3 bin sayfa çıktı alırsın 15-20 tl yede toneri geri doldurtturursun hemen hemen aynı oranda çıktı almaya devam edersin,
edit: yazıcıyı alalı neredeyse 4 yıl olacak sadece bir kere doldurttum, eğer günlük olarak çok fazla çıktı almıyacaksan hp nin kartuşlu yazıcılarından al evde kendin bile doldura bilirsin ortalama bir kartuş ile 200 300 sayfa çıktı alırsın,
Robinson_Crusoe tarafından 25/Mar/13 14:25 tarihinde düzenlenmiştir -
HeYeT bunu yazdı
BROTHER HL-2130 aldım. memnunum markaya güvenemiyorsan. HP P1102 Üürününü de çok tavsiye ediyorlar. siyah beyaz baskı için geçerli bu ürünler 180-200 tl fiyatları.
edit: Brother ı tavsiye etmemin sebebide toneri en ucuz olan yazıcılardan 1. veya 2. olması lazım. toner 45 tl zaten doldurtmaya kalksan yerine kalitesine göre doldurma yapan yerler 15-30 tl arası fiyat verirler.
tek tonerde 750-1000 arası çıktı alabilirsin.
hocam kendin doldurabiliyormuşsun uğraşabilirim dersen şurada anlatmışlar
http://www.egitimhane.com/brother-hl-2130-lazer-yazici-toner-dolumu-resimli-k146941-0.html