LCD Anket...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Arkadaslar 1100-1300 araliginda Sony,Samsung ve Lg Lcd ler buldum nette Baskalari da var ama beni su an asiyo hem bunlar pc destekliyo.Sizce hangisi olmalidir.(Philips istemiyorum hatta nefret ediyorum.)

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek
    samsung al arkana bakmadan kullan .servis ağı felan iyidir.menmun kalırsın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    sony tv'ler samsung panel kullanıyo biliyorum. her ikisinide tercih edebilirsin. evde samsung lcd kullanıyorum memnunum.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Philips
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

1000-1300 sony ile 1000-1300 samsung arasında dağlar kadar fark vardır şöyle ki samsung özelliklerine sahip bi sony 2000 aşagı alamazsın ama marka samsung olunca 1300 alıyorsun.bence sen özellik performansa göre seçimini yap.. teknik bilgileri oluyor nm/hz/px gibi degerlere bak

edit:sony nerde samsung nerede lg nerdeee benim için apayrı kulvarlar 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Su an ne yapabilirim bu uc marka icinde hangisini tercih etmek onemli 5 yil garanti veriyo bravia ya sony 1350 ye 32 inc buldum.Lg ve Smasung kontrasa yazilim basiyomus yani verimlikte sorun yasanabilirmis gibi vs.Dusundugum Tv İste bu>>>>>>>>>>>>>>>>><

SONY BRAVIA KDL-32U3000K LCD TV

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    besmelesiz
    besmelesiz's avatar
    Erkek

Bundan 6 ay kadar önce Ankara Kutup Pazarlama A.Ş. de çalışan bir personeldim arkadaşlar kısaca değineyim sizlere LCD alırken dikkat etmeniz gereken özelliklere.

dipnot: kutup pazarlama saydığınız tüm markaları Shop mağaza lar olmak üzere satan bir firma.

Samsung: 82 ekran ve altındaki lcd lerini iyi fabrikaları yerine taşaron fabrikalarda üretiyor çünki satışları gerçekten inanılmaz rakamlara ulaşıyor kaliteli fabrikalarında bunların üretimini yetiştiremiyorlar büyük ekranlara daha önem verdiklerinden küçük ekranların üretimleri malesef daha küçük fabrikalarda bir sürü montaj hataları ile üretiliyor. Ancak samsung'un 2010 hedefinde arçelik gibi tüm Türkiyede geniş bir pazar payına ulaşıp teknik servis ağını genişletme projesi var bunlara kanıp teknik olarak arkam sağlam diyip alınabilir.

Sony: 82 ekran hemen hemen her modelini gönül rahatlığı ile alabilirsin 32 u 300 hariç hepsini tavsiye ederim ama bu modeli alma. daha küçük ekranlara düşücek isen dikkatli ol sadece monitör artık getirilmiyor Türkiyeye bazı şirketler getiriyor onlarada sony yetkili servisleri ilgilenmiyor tv olarak almaya dikkat et zaten tamamını monitör olarak kullanabiliyorsun.

Philips: Neden nefret ettiğini bilmiyorum ama gerçekten başarılı ürünler çıkartıyorlar fiyat performans olarak değerlendirdiğinde gayet başarılı bir grafik ortaya çıkıyor. yinede marka bazlı sıkıntılar yaşadıysan bir şey söylemiyim sana.

Samsung ile Sony markaları arasında kaldıysan tek bir şey söyliyim sana şuana kadar dile getirdiğimiz tüm teknolojilerin keşfini ve uygulamasını Sony yapmıştır marka bazlı değerlendirmede Sony her zaman üst sıradadır Samsung temel olarak buzdolabı üreticisi olan bir firmadır :) Hepsini bir kenara bırakalım içine sinen ürünü al ve güle güle kullan.

Daha detaylı bilgi istersen marka model olarak yazarsan geniş kapsamlı sunum yapabilirim.

bu günde içmek için bi bahane bulduk yarına allah kerim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    besmelesiz bunu yazdı:
    -----------------------------

Bundan 6 ay kadar önce Ankara Kutup Pazarlama A.Ş. de çalışan bir personeldim arkadaşlar kısaca değineyim sizlere LCD alırken dikkat etmeniz gereken özelliklere.

dipnot: kutup pazarlama saydığınız tüm markaları Shop mağaza lar olmak üzere satan bir firma.

Samsung: 82 ekran ve altındaki lcd lerini iyi fabrikaları yerine taşaron fabrikalarda üretiyor çünki satışları gerçekten inanılmaz rakamlara ulaşıyor kaliteli fabrikalarında bunların üretimini yetiştiremiyorlar büyük ekranlara daha önem verdiklerinden küçük ekranların üretimleri malesef daha küçük fabrikalarda bir sürü montaj hataları ile üretiliyor. Ancak samsung'un 2010 hedefinde arçelik gibi tüm Türkiyede geniş bir pazar payına ulaşıp teknik servis ağını genişletme projesi var bunlara kanıp teknik olarak arkam sağlam diyip alınabilir.

Sony: 82 ekran hemen hemen her modelini gönül rahatlığı ile alabilirsin 32 u 300 hariç hepsini tavsiye ederim ama bu modeli alma. daha küçük ekranlara düşücek isen dikkatli ol sadece monitör artık getirilmiyor Türkiyeye bazı şirketler getiriyor onlarada sony yetkili servisleri ilgilenmiyor tv olarak almaya dikkat et zaten tamamını monitör olarak kullanabiliyorsun.

Philips: Neden nefret ettiğini bilmiyorum ama gerçekten başarılı ürünler çıkartıyorlar fiyat performans olarak değerlendirdiğinde gayet başarılı bir grafik ortaya çıkıyor. yinede marka bazlı sıkıntılar yaşadıysan bir şey söylemiyim sana.

Samsung ile Sony markaları arasında kaldıysan tek bir şey söyliyim sana şuana kadar dile getirdiğimiz tüm teknolojilerin keşfini ve uygulamasını Sony yapmıştır marka bazlı değerlendirmede Sony her zaman üst sıradadır Samsung temel olarak buzdolabı üreticisi olan bir firmadır :) Hepsini bir kenara bırakalım içine sinen ürünü al ve güle güle kullan.

Daha detaylı bilgi istersen marka model olarak yazarsan geniş kapsamlı sunum yapabilirim.

-----------------------------

iyiki kısaca anlattın hocam :)

philips iyidir bence onu al hocam 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Ya isin gercegi ben 2yildir 26 inc bi philips kullanicsiyim.goruntu hos. 1000/1 kontrast 500 dms cozunurluk mevcuttu.ama tv ye kurban bayramindan sonra biseyler oldu ekran cizik cizik oldu.catlak kirik biseycik yok ama oyle bisey basima geldi.internetten phlips e derdimi anlattim maille.bana bi servis listesi ile bi mail attilar.bende servisi aradim tv yei getir dedi goturdum tv nizi veremeyiz bu modellerde sik raztlanilan bir ariza bu degistiricez dediler tv mi olur hay hay dedim garanti 2 yil vs.30-35 gunu gecti vaka bana hala bi tv gelicek bi ust modelini kararsiz kuralsiz verelim dediler gecenlerde bende istemiyorum dedim.arada cunku fiyat ve fatura farki var.madem o tv uretimden kalkmis parami geri sitiyorum dedim tamam demislerdi yeniden bir bayan arayarak beni istanbul dan size bir ust modelin full hd olan modelini verelim dediler. bende yuh istemiyorum dedim.onlar boyle yaptikca ben onlardan soguyorum.birde anket koymuslar internet sitelerine.kontrast ve cozunurlukte sony lg ve samsung gibisini gormedim.philips hikaye gidip tip cihazlari uretsin cakma holllanda isi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    lg kendi panelini ürettiği için iyi falan diyolardı ama kullanmadım kullanan varmı hiç lg?
Toplam Hit: 2017 Toplam Mesaj: 10