Lcd Ekranda Beyaz Nokta
-
4-5 pixellik büyüklükte ordan görüntüde veriyor ama blurlu gibi böyle konstratı daha fazla açık gibi o alanın hiç bir yerede çarpmadı sıvıda temas etmedi durup dururken oluştu neden olmuş olabilir yada bir çözümü varmıdır bunun?
-
miyadi dolmustur , darbeye maruz kalmistir , temizlik sirasinda uzerine fazla yuklenilmis filtrede kayma olmustur , kenarindan kosesinden fisfisin suyu girmis hava yapmistir , ekranin baglanti soketleri uzerindeki igneler yamulmustur.
arkasina giren cikan soketlerin uclarina bak , o tarz biseyse duzelir.
-
uleee daha alalı bir buçuk ay olmadı :| temizlemedim bile hiç sıvı temas etmedi yani hiç bir yerede çarpmadım zaten kenarlarda falanda değil sağ taraftan 10 cm aşşadan 15 cm falan mesafede tükenmez kalem ucu kadar birşey :|
-
ölü piksel nerden aldıysan onlarla konuş hocam değiştirmeye çalış
-
parlak pixel diye bi olay varmış dell in sitesinde gördüm 6 ve daha fazlası oldumu garanti kapsamına giriyormuş tek biyerde benim tam sayamıyorumda ayar oldum yaa
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
parlak pixel diye bi olay varmış dell in sitesinde gördüm 6 ve daha fazlası oldumu garanti kapsamına giriyormuş tek biyerde benim tam sayamıyorumda ayar oldum yaa
-----------------------------6 derken 6 pixel'i kastedmiş olabilirler mi?
-
Balyoz99 bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------6 derken 6 pixel'i kastedmiş olabilirler mi?
-----------------------------ondan bahsediyorlar zatende sayamıyorum ki bitişik olduğu için gözler bozuk bakamıyorum öyle dikkat li :D
-
hay ben böyle internetin
-
hay ben böyle internetin 2
-
ölü piksel hocam değiştirirler.