folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Lcd Mi Ekran Karti Cipi Mi :_???

Lcd Mi Ekran Karti Cipi Mi :_???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Öncelikle Herkese Selamlar

Arkadaslar Pc Ye FormatAtarken Yarıda Ekran Bembeyaz Bı Goruntu Vermeye Basladı Ve KapattıktanSonra Devamlı Bembeyaz BI Goruntu Vermeye Devam Ettı .. Harici BiMonitor Takınca Orda Net Bı Goruntu Alıyorum Veya Monitor Notebook aTakılı Olmadan Fark Lı Monitore Gec ( Fn+F3) Tusuna Basınca KendıEkranında Goruntu Alınıyor .. Elımde Hp Baska Notebook Vardı Onun LcdSini Digerine Takınca 4 De 1 Goruntu Alıyorum Yine Aynı KompinosyonuMonıtore Takılı Olmadan Deneyınce Denedıgımde Yıne Tam Ekranda GoruntuAlıyorum... Sonra Format Attıktan Sonra Sunu Gordum Ekran KartınınDriveri Tanıtınca Pc Yı Yenıden Baslatııgmda Bı Daha Acılmıyor...Guvenlı Modda Acıp Ekran Kartının Driveri Kaldırınca Tekrar Acılıyor ...
    BuSekıle Gırmeden Once Notebook Ekran Kartım Isınıyoordu Dusuncem EkranKartının Cipi Mı Yandı Veya Baska Bı Sıkıntısımı Var ... Nvidia 8500mGs Ekran Kartına Sahip Notebook ..Sorun Sizce Lcd Demi Ekran Kartında Mı :_????

Notebook GarantiSuresı Bıtmemıstır Ama Benım Tarafımdan Defalarca İci Acılmıstır TumHatalarını Bu Zamana Kadar Kendım Cozdum Ama Son Nokta Bu Olsa Gerek ^^
    Yorumarınızı Beklıyorum Arkdaslar Degısımı Munkunse Nerde Yaptırtabılırım

Bide Sunu Soylemek Istıyorum Windows Acıldıktan Sonra Cozunurluk 800x600 Oluyoor 1024x768 Olmuyor Conurluk...

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    garantisi varsa hiç kurcalama götür servise
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

İçini sökerken garanti etiketi fln varmıydı?

Garantiye götüreceksin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bide Sunu Soylemek Istıyorum Windows Acıldıktan Sonra Cozunurluk 800x600 Oluyoor 1024x768 Olmuyor Conurluk

Makina ekran kartını görmüyor demekki.

Ama ne demek istediğini tam olarak ifade edememişsin. İki kere okudum yazdığını.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    bende bir kaç kere içini açıp garantiye yolladımmıştım bişi olmadı ama ne olur ne olmaz diye içindeki parmak izlerimi temizlemiştim :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Ama Soyle Bırsey Var Butun Vidalar Tamamen Degıstı Kaybolan Vidanın Yerıne Baska Baska Vidalar Koydum Ve Acilmadık Yerı Kalmamıstır Notebookun Bios Pilini Bile Cıkardım Gerisini Siz Dusunun Artık .... Suana Kadar Parca Degisimi 5 Defa Oldu Tuketici Haklarında 5 Defa Farklı Parca Degısımınde 6 . Kez Arıza Verırse Yenısını İade Edilir Veya Ücreti Geri Verilir .. Bu Yuzden Garantie Sokmazlar Ve Tahin Edeceginiz Gibi Casper Markası :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    getirirsen ücretsiz arıza tespiti yapıp fiyat teklifi veririz.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Ekran Kartının Cipi Degisimi Oluyormu Tahmin Ekran Karti Yandı Veya Bordda Oksitlenme Var ....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    whatanlar bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ekran Kartının Cipi Degisimi Oluyormu Tahmin Ekran Karti Yandı Veya Bordda Oksitlenme Var ....
    -----------------------------
    Evet olur

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 2030 Toplam Mesaj: 9